lauantai 18. maaliskuuta 2017

Lavvantai

Menin aamulla pienimmän kanssa jousiammuntaan, lähinnä hän halusi näyttää taitojaan ja samalla reissulla kävi selväksi, että kyllä tuo osaa itsekin sinne kulkea :) Saa nyt alkaa mennä itsekseen keskiviikkoisin, lauantaisin voimme ehkä mennä mukaan.

Ohjaaja jutteli kanssani harjoitusten jälkeen ja sanoi, että ovat alusta asti kiinnittäneet huomiota siihen, että pienimmällä on luonnostaan oikea ampuma-asento. Varmistin myös lapselta moneen kertaan, että haluaako hän sitoutua tähän hommaan ja tuo on varma asiasta. Kai se pitää sitten liittymislomake täytellä.

Jousiammunnan jälkeen ajelimme ratikalla Stockalle ja sain sen uimapuvun. Huhhuh.. kokeilin heti kotona ja se on ihana, jopa olkaimet käyttäytyivät nyt.

Jatkoimme matkaa Kamppiin, jossa kävimme syömässä. Sain hurjat pointsit nuorelta kundilta, joka esitteli Hollantipyöriä, kun kerroin polkevani 14m suuntaansa vanhalla Nishikillä, jonka runko painaa tonnin :D Olen pohtinut akkukäyttöistä pyörää jo muutaman vuoden, mutta ne on tosi kalliita ja lisäksi kuulemma niihin ollaan miettimässä veroa(!).

Tämän kaiken jälkeen löysimme itsemme Tennarista katsomasta Kaunotarta ja Hirviötä, joka oli oikeasti hyvä. Tykkäsin paljon, kuvaus oli kaunis ja 3D-efektit todella upeat ja näyttelijät tosi hyvät. Todella nautinto katsoa hyvin tehtyä Disney-satua :)