tiistai 8. tammikuuta 2013

Totta vai tarua

Aikoinaan oli kai jokin tuonniminen tv-ohjelma. En seurannut sitä, koska olen aina ollut huono katsomaan kaikenmaailman visailuja (paitsi Tuplaa tai kuittia). Muistaakseni siinä piti kertoa kolme lyhyttä tarinaa itsestä ja sitten joku arvasi, mikä kolmesta oli satua. Joskus harrastimme vastaavaa keskustelupalstalla ja nyt ajattelin katsoa, jos teistä joku arvaisi, mikä seuraavista tarinoista alla on tarua.

1. Eräs poikaystäväni sai minut uskomaan pyöräilijän kummitukseen, joka esiintyi heidän mökkitiensä varrella, paikassa jossa pyöräilijä oli kuollut. Siitä syystä en uskaltanut kävellä yksin sitä tietä, ainakaan hämärissä.

2. Olen juonut viime vuoden kuluessa noin kaksi pullollista punaviiniä, koko perheen kulutuksesta.

3. Ekaluokkalaisena tutustuessamme ensi kertaa kirjastoon koulun puolesta, päätin ammattini. Halusin työskennellä kaikkien ihanien tarinoiden kanssa ja muistan kadehtineeni hieman tulevia työtovereitani jo silloin.

Kerron huomenna, mikä vastauksista sisältää muunneltua totuutta :) Loppuun pätkä, jonka löysin ja joka on yksi parhaita kohtia kys. leffassa (jonka heti arvasitte).