sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Sunnuntai-ilta

Ajattelin vain sanoa, että olen hengissä. Sinällään pieni ihme, kun olen tapellut yhden piparitalon kasaan, pessyt pyykkiä, korjannut kissan kakat pois lattialta ja poltellut levyjä. Muun toiminnan ohessa. Piparitalon kuvan laitan ehkä huomenna. Onneton rötiskö näyttää siltä, kuin se olisi joutunut jonkin joulumyrskyn kohteeksi. Onneksi maku lienee ihan paikallaan silti.

Törmäsin tällaiseen piisiin tänään, halusin jakaa sen teille. Ihan siksi, että tykkäsin. Nyt menen laittamaan huomiset eväät valmiiksi ja sitten petiin.


Korttitehdas

Eilen oli korttitehdas käynnissä ja sain kuin sainkin kaikki 50 korttia lähtemään illalla postikaupasta. Kauppa oli tyhjä. Siis tyhjätyhjä. Ainoana oli myyjä minun ja miehen lisäksi. USkomatonta.

Tässä lupaamani kuvatus korteista. Nämä ovat ne, jotka lähtivät vieraisiin maihin ja noista viimeiset kolme menevät otto-sukulaisille Ruotsiin. Arvannette, mistä sain idean kortteihin.


Jonkun piisin voisin vielä keksiä tähän, niin pääsisin nukkumaan. Ehkä vähän Princeä. Valitettavasti löysin vain liveversion tästä piisistä.