keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Tervehdys

Alkuviikosta on selviydytty ja voisi sanoa viikonlopun jo häämöttävän.

Eilen saattelin pienimmän ensimmäiseen FunAction-liikuntatapahtumaan eli Ruusulankadun keilahallille samalla, kun itse jatkoin siitä pilatekseen. Lapsi tykkäsi kovasti ja oli jopa löytänyt kotiinkin, tosin mies oli hakenut hänet metrolta.

Maisemaa aamulla bussipysäkiltä. Itse tykkään kovasti tuosta 'Palavasta enkelistä'.


Tänään tein ekskursion Malmille, jossa meillä oli kaupunginkirjaston ja oman virastomme kirjastojen tapaaminen. Olemme nyt tavanneet aina noin puolen vuoden välein ja on ollut oikein kiva nähdä saman alan ihmisiä vähän eri merkeissä, kuin muuten.

Tulin jo hyvissä ajoin kotiin, sillä en jaksanut istuskella töissä ja saldo antoi siihen mahdollisuuden. Käytinkin ajan hyvin ja leivoin porkkana-inkiväärikakkua KK:n ohjeen mukaan.

Taidankin siirtyä sohvalle Jasonin seuraan, jos vaikka aloittelisin uuden neuletyön samalla. Uudessa Taito-lehdessä oli villatakki, joka houkuttaa ja haastaa: se neulotaan ylhäältä alaspäin, helmassa on leveä kirjonta ja tämän lisäksi se neulotaan kokonaan suljettuna neuleena ja, leikataan lopuksi saksilla auki nappilistan neulomista varten. Tuo vähän hirvittää, mutta kaipa siitäkin selviää.