keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Uuaah

'On taasen keskiviikko', voisin laulahtaa kuten eräs vanhempi muusikko sanoo toisesta viikonpäivästä. Yllättävän nopsaan aikaa menee, vaikka välillä tuntuu kuin se mataisi kotilon vauhdilla. Ja miksi mainitsen kotilot, kohta saa taas niitäkin poimia pihalta. Voih.

Työviikko on vilahtanut jo yli puolenvälin. Maanantaina käväisin altaassa vetämässä normikilomertini 34:ään minuuttiin. Ensimmäisten kolmen kierroksen aikana tuntui, etten millään jaksa, mutta onneksi jatkoin. Uin mielestäni hitaasti, mutta onhan tuo ihan hyvä saavutus.

Eilen illalla pidimme hauskaa luennolla jambien ja anapestien sekä trokeen ja daktyylin kanssa. Voi jestas.. kotiläksyjäkin tuli, mutta paneudun niihin vasta perjantaina. Tai joskus.

Tänään katsoimme pienimmän kanssa muutaman kissavideon ennen kuin hän kellahti petiin. Yhdessä oli laitettu kissalle sellaiset pienet koiran töppöset ja minä melkein itkin, kun se kissaparka oli niin stressaantunut niistä. Pienin jo ihan huolestui. Onneksi se oli lyhyt video.

Puhuimme miehen kera myös omasta Kattilasta. Sen munuaiset alkavat olla hajoamispisteessä, kissa juo ihan hirveästi ja laatikko on koko ajan litimärkä. Luulen, että tämä on Sysikin viimeinen kevät. En tiedä, kuinka selviän siitä. Mutta nyt en ainakaan rupea ajattelemaan sitä.

Minkähän piisin tähän keksisi... menen etsimään.

En löytänyt piisiä, mutta löysin iltasadun :) Juuri sopivan. Eikä lukijan hauiksetkaan haittaa... Nyt voisinkin mennä petiin. *krhm*