perjantai 10. lokakuuta 2014

Touhukas perjantai

Tänäänkin riitti touhua ihan koko päiväksi. Yksi oli vielä sairaana kotona, odottelin kunnes heräsi ennen kuin aloin imuroida. Sitten lähdin elokuviin pienimmän kanssa, ehdimme nippanappa ja leffa oli ihan käyttökelpoinen 'Boksitrollit', jossa muistutettiin aikuisia välillä unohtamaan maalliset asiat ja kuuntelemaan enemmän lapsia.

Leffan jälkeen kävimme syömässä Mäkkärissä, jossa pienin sai hervottoman naurukohtauksen ja herätimme pahennusta :P Ilo johtui vuotavasta popcorn-pakkauksesta, joka purki sisältään poppareita takapäästään, kuten onnistuin asian pienimmälle ilmaisemaan. Siitäkös riemu syntyi :)

Syötyämme kävimme ostamassa hänelle parit uudet verkkarit ja sitten lähdimme kahvilatreffeille, jotka olin sopinut ystäväni Kristiinan kanssa. Siinä olikin hiukan hommaa, sillä kahvila oli sitten viime näkemän lopettanut ja meidän piti etsiä sen jokin muu toimipiste, joka onneksi löytyi suht läheltä. Osuimme kahvilaan juuri sopivasti eli olimme valitsemassa kakkujamme Kristiinan ilmestyessä taaksemme. Juttelimme jonkin aikaa ja sitten pienin hiukan väsähti, lähinnä meteliin joka irtosi lähipöydän vauvakutsuja viettävistä naisista. Ostimme kotiväellekin leivokset ja raahauduimme kotikoloon.

Loppuillasta olen jutellut ystävän/ystävien kanssa FBn sätissä opiskeluista, lastenkasvatuksesta, neulomisesta ja tv-sarjoista jne jne.