keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Viikon puoliväli

Kuvittelin koko ajan, että olin päivitelly blogia maanantaina, mutta en näköjään. Eipä se haitanne, mitään mullistavaa ei ole tapahtunut sitten viimenäkemän.

Miehen silmäluomesta leikattiin eilen luomi, joka ilmiintyi siihen syksyllä ja on häirinnyt jonkin verran. Leikkaus kesti puolisen tuntia ja sen suoritti silmäkirurgi, koska luomi oli ihan ripsien tyvessä. Ihmeen vähän on turvotusta eikä ollenkaan mustelmaa. Nätisti kuopaistu. Nyt odottelemme tuloksia.

Yritän tässä miettiä, mitä kirjoittamisen arvoista olisi tapahtunut. En keksi oikeastaan mitään.. Töissä juttelin työkaverin kanssa hänen kissastaan, joka oli saanut toisenmerkkistä muonaa kuin aiemmin ja sen seurauksena kalvanut itseltään rinnuksista kasan karvoja. Ilmeisesti jonkinlainen allerginen reaktio. Homma on hoidossa ja ruoat poistettu.

Pienimmällä oli tänään koulussa ulkoilupäivä ja tuo ilmoittautui pulkkamäkeen. Kuulemma synttärilahjaksi saatu pyöreä mäenlaskuvekotin oli ollut kaikkein paras ja liukunut ihan ylivoimasen hienosti, opettajatkin olivat katsoneet silmät pyöreinä. Pienin oli tosi iloinen :)

Olen katsonut Hannibalia kohta puoli kautta enkä oikein tiedä, mitä siitä ajattelen. Aavistuksen tylsähkö.. pitää nyt katsella kuitenkin, kai se paranee.

Sain juuri ladattua luuriin Audiblesta klassisia rakkausrunoja erään henkilön lukemina. Näytteitä löytyy esim. Soundcloudista (sain aivan järkyt feelsit e.e.cummings in runosta ja itkin kuin pieni eläin, se on niin kaunis runo kuten cummings muutenkin). 

Loppuun laitan jonkun ... aaah joo! Jasonin haastattelu oli kiva :)