lauantai 17. helmikuuta 2018

Musta pantteri

Kotoinen musta pantterimme luonnollisessa ympäristössään:

Kääntäkää päätänne ihan itse, blogger temppuilee taas

Kävin torstaina kesken työpäivän esittelemässä hammaskalustoa taas hammalääkärilleni, joka kuvasi äksyilevän hampaan ja arveli, että kyseessä (vihlonta) on yliherkkä hermo, joka jostain syystä silloin tällöin hermostuu. Eräällä toisella asiakkaalla on samat oireet. Sain mukaani ruiskun, jossa on tököttiä ja sitä pitää illalla viimeiseksi ruutata ikeneen, joka on alentunut ja sekin saattaa ärsyttää hermoa. Kuun viimeisenä päivänä katsomme ikenen tilannetta.

Pilateksessa meillä oli muutama vierailija, sillä samaan aikaan oleva nykytanssikurssin ohjaaja oli sairastunut ja paikalle tulleet kurssilaiset halusivat tulla sitten meidän tunnille. Oli sikäli hauskaa, että he eivät olleet aiemmin tehneet pilatesta ja me 'konkarit' pääsimme esittelemään taitojamme :P

Eilen pienin oli lähdössä kouluun, mutta soitti matkan varrelta olon huonontuneen ja käskin sitten kotiin. Ajattelin, että ehkä on parempi vähän levätä ennen lomaviikon rientoja, kun oli jo torstainakin kotona.

Kävimme elokuvissa katsomassa Marvelin uuden Black panther-leffan, joka oli varsin hauska. Ystäväni sanoi lukeneensa jostain, että leffan ainoat valkoiset näyttelijät olivat Klonkku ja Bilbo (sekä Stan Leen cameo) :D Erityisesti pidimme nörttityttö-prinsessasta sekä kuninkaan henkivartijasta. Kuningataräitinä oli upea Angela Bassett <3


Kohta lähdemme lillumaan kohti Tukholmaa, esikoine vie meidät jopa metroasemalle. Alunperin piti päästä keskustaan asti kyydillä, mutta hänelle tulikin menoja ja ehtii juuri viedä meidät tuonne. Eipä haittaa.