tiistai 17. kesäkuuta 2014

Hyvää yötä

Aamulla tajusin onneksi pukea ohuen villapaidan takin alle ja ottaa kaulaan huivin ja käsiin hanskat, ei ollut yhtään liikaa. Palolaitokselta lounaalta tullessa osuimme minä ja työkaveri juuri raekuuroon, se oli kylmää. Muistui mieleeni jälleen se kesä, kun olin ehkä 11-vuotias ja mökillä mummin (isänäitini) kanssa, lunta satoi ihan riittävästi.

Töissä sain luetteloitua kaikki alueelle lähtevät kässänkirjat, vaikka mm. grönlantilaiset perinnekäsityöt tuottivat hiukan vaikeuksia ja WorldCat ehdotti terapeuttisia hevosenkenkiä erään ristipistokirjan asemesta, kun koetin etsiä ISBN-numerolla. Huomenna pääsen hyllyttämään.. yllätys yllätys.. kässänkirjoja! Jee!

Töiden jälkeen kävin kahvilla ystävättären kanssa. Ostin yhden kirjan ja juttelimme ja kävimme katsomassa aika kivoja käsväskyjä, mutta sain hillittyä itseni.

Kotiin tultua sain miehen katsomaan Audiblen äänikirjahommaa ja sekin selvisi. Olin epähuomioinut yhden nappulan. Mies sanoi, että jopa on käyttöliittymä.. Niin, että ehkä en olekaan ihan blondi. Nyt on Hamlet luurissa :)

Loppuun yksi Arkin poikien piiseistä, sopii erinomaisesti jos on ollut rankka päivä. Jostain syystä mä tykkäsin heistä kovasti, Ola on aika söötti :D