tiistai 17. kesäkuuta 2014

Hyvää yötä

Aamulla tajusin onneksi pukea ohuen villapaidan takin alle ja ottaa kaulaan huivin ja käsiin hanskat, ei ollut yhtään liikaa. Palolaitokselta lounaalta tullessa osuimme minä ja työkaveri juuri raekuuroon, se oli kylmää. Muistui mieleeni jälleen se kesä, kun olin ehkä 11-vuotias ja mökillä mummin (isänäitini) kanssa, lunta satoi ihan riittävästi.

Töissä sain luetteloitua kaikki alueelle lähtevät kässänkirjat, vaikka mm. grönlantilaiset perinnekäsityöt tuottivat hiukan vaikeuksia ja WorldCat ehdotti terapeuttisia hevosenkenkiä erään ristipistokirjan asemesta, kun koetin etsiä ISBN-numerolla. Huomenna pääsen hyllyttämään.. yllätys yllätys.. kässänkirjoja! Jee!

Töiden jälkeen kävin kahvilla ystävättären kanssa. Ostin yhden kirjan ja juttelimme ja kävimme katsomassa aika kivoja käsväskyjä, mutta sain hillittyä itseni.

Kotiin tultua sain miehen katsomaan Audiblen äänikirjahommaa ja sekin selvisi. Olin epähuomioinut yhden nappulan. Mies sanoi, että jopa on käyttöliittymä.. Niin, että ehkä en olekaan ihan blondi. Nyt on Hamlet luurissa :)

Loppuun yksi Arkin poikien piiseistä, sopii erinomaisesti jos on ollut rankka päivä. Jostain syystä mä tykkäsin heistä kovasti, Ola on aika söötti :D6 kommenttia:

 1. Järkyttävä keli joten muista laittaa huomenaamulla kunnolla päälle ettet vilustu ennen matkaa. Tämän suloisen sään kun on luvattu jatkuvan vielä juhannuksenakin ja mahdollisesti kuun vaihteeseen saakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kylmä aamu ja villapaidankin taas.

   Töissä naurelimme sille, että jos on pukenut pilkkihaalarit niin hukkuu varmemmin kuin ilman.

   Poista
 2. On tämä talvi aika vihreää, kummallista. Laitettiin sitten lämmitys uudelleen päälle. Ikinä ei ole ennen juhannusviikolla tarvinnut :)
  Mutta hyvää lomaa ja matkaa sulle, taitaa olla pikkasen lämpöisempää siellä päin. Mutta kuka tietää mitkä helteet heinäkuu tuo, me ollaan taas silloin mökilläkin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän heinäkuussa lämpene täälläkin. Alkukesä on aina viileä Suomessa, muistan 70-luvulta kun mummi lämmitti alushousuja kamiinan kylkeä vasten :)

   Poista
 3. Kesä on vain pukeutumiskysymys! Toppatakki ja rukkaset on ihan hyvä vaateparsi vähälumiseen kesään. Yle Helsinki lupasi tänään uutisessaan lumettoman juhannuksen, positiivista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja näillä leveyksillä tämä ei ole mikään yllätys. Poliisillakin oli hyvä juhannusmuistutus :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)