tiistai 4. marraskuuta 2014

Totaaliväsy

Vatsa on oikutellut taas ja viime yö meni varsin vähillä unilla sen vuoksi. Nyt tuntuu jokseenkin kuumeiselta, mutta taitaa olla taas vain alilämpöä.

Olen koettanut lukea huomiseen tenttiin, jonka aiheena on Informaatiolainsäädäntö ja etiikka. Ihan uksomattoman tylsää, paitsi se osuus joka koskee kirjastoja.. eli tekijänoikeudet. No onhan siellä toki muutakin, mutta kun ne ovat oikeastaan minusta aika maalaisjärjellisiä juttuja niin ei niin hirveästi kiinnosta. Ihan suoraan sanottuna hyppäsin yli mm. kokonaisen luvun, joka käsitteli (netti)pornoa ja etiikkaa (luku oli vielä jumalattoman pitkäkin).

Kunhan saan nuorimman petiin menen itsekin. Olen ihan sekaisin väsymyksestä. Alla maailman rikkain kissa ensimmäisessä elokuvassaan :P

 

P.S. Teimme päivän/viikon/kuukauden hyvän työn viemällä viikonloppuna löytyneen kapineen poliisilaitokselle. Kuulemma pääsimme TOP10:in, tällaisia kun ei juuri sinne tuoda. Mies sai kuitin ja nyt odotamme, jos vekotin on meidän kolmen kuukauden päästä. Saa nähdä.