torstai 4. helmikuuta 2016

Poikkinainen

Eilen olin aikeissa lähteä töihin eli lääkäriin suoraan kotoa, mutta sain kyydin metrolle ja olinkin töissä jo kahdeksalta reippaana valmiiksi uupuneena.

Allergiasairaalassa meni tovi jos toinenkin. Ensin juttelin keuhkolääkärin kanssa aika kauan kaikesta ja hän kirjasi kaikki ylös ja koetteli pohkeetkin. Kerroin koko historiikin keväästä asti (kohta vuosi mennyt) ja tein typpimittaukset j akävin verikokeessa sekä iltapäivällä vielä röntgenissä Laakson sairaalassa. Huomenissa aloittelen kaksiviikkoisen aamu- ja ilta-peffin ja sen jälkeen on kahden kuukauden jakso, jolloin käytän avaavaa lääkettä joka päivä. Huhtikuun lopussa katsomme uudelleen asioita.

Kävin töihin palatessani Kuntatalolla syömässä ja lähtiessäni pitelin ovea auki juuri sisään pyrkivälle pukumiehelle. Lähempää tarkasteltuna tajusin, että sehän olikin Mauri "Peruukki" Pekkarinen eli olen melkein sukua julkkikselle :P

Iltapäivällä röntgenin jälkeen kävin ostamassa itselleni uuden uimapuvun Stockalta ja osallistuin samalla asiakaskyselyyn. Kerrankin sain mielipiteeni esim. brändäyksestä kerrottua suoraan juuri sinne, minne pitikin ja kyselijäkin sanoi, että oli hyvin kommentoitu. Päädyin myös ostamaan uimapuvun, jota hän suositteli. Sain ostaa kaksi numero pienemmän kuin ennen leikkausta, aika hieno tunne sekin.

Ostin pienimmälle uutta hammastahnaa, tämä on Rocs-merkkistä ja lasten tahna maistuu kola-sitruunalle. Aikuisempaan makuun olisi ollut tarjolla esim. kahvi-tupakka. Yyh.

Jatkoin matkaani Kirjasto 10:iin palauttamaan yhden kirjan ja moikkaamaan ystävääni Teroa, joka olikin kiireinen poistolehtien parissa. Sain napattua talteen yhden elokuvalehden, jossa oli sekä Terry Pratchettistä että Leonard Nimoysta artikkelit.

Loppuillan olen vain istuksinut, sillä vasen nilkka on kipeä. Pehmeä lumi on kaikkein pahin sille ja tänään olen kävellyt aika paljon. Katselin pienimmän kanssa loppuun sunnuntaina keskenjääneen Ant-Manin ja se oli edelleen hauska.