sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Paarmoja tappamassa

Tervehdys! Olemme täällä mökillä, olleet nyt viikon ja enimmäkseen olemme nauttineet helteestä. Aivan ihanaa, kerrankin on kunnolla lämmin! Kuumuuden vuoksi emme ole yrittäneetkään kaivaa matoja ongensyötiksi vaan olemme käyttäneet paarmoja menestyksekkäästi. Kalat oikein kilvan ponkaisevat kohti onkea nähdessään herkkupalat.

Meillä on myös käynyt vieraita. Minä ja pojat tulimme jo sunnuntaina ja nautimme rauhasta, mies palasi töihin jo. Maanantaina veljeni kippasi Äitini tuohon pihamaalle ja lähti takaisin kaupunkiin ja tiistaina kävivät ystäväni Leena ja kummipoikani Klaus hyttysiä tappamassa seuranamme. Tänään ilonamme poikkesi sisareni kotimatkallaan Muhokselta sukunsa luota kyläilemästä.

Olemme toistaiseksi pärjänneet hyvin autotta (jo kolmatta kesää) ja netti toimii miten sattuu. Parhaiten luurini netti toimii pihalla omenapuun ja grillikatoksen välimailla, joten kun en jaksa enää seistä Vapaudenpatsasta matkien lopetan nettailun. Läppäri, jolla nyt kirjoitan, toimii silloin tällöin (ullakolla).. no ullakkkoa ei k'yllä ole. Mutta lähinnä tuulensuunnasta riippuen toimii jotenkuten tai ei ollenkaan.

Nyt menen takaisin vääntämään sämpylöitä. Nähdään taas!