sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Sunnuntai-iltana

Viikonloppu on taas mennyt.

Perjantaina kävin kaupungilla, ensin palauttelin tenttikirjat omiin paikkoihinsa (Työväenliikkeen kirjastoon ja Kansalliskirjastoon) ja sitten kävin leffassa kaverin kanssa. Keski-Maassa poikkesimme jälleen. Oivoi. Niin.. edelleen pidän elokuvasta. Olen luvannut mennä pienimmän kanssa vielä ensikuun alussa, kun hän täyttää yhdeksän, mutta eiköhän se riitä jo sitten. Toivottavasti.

Lauantaina neuloin koko päivän kummipojan villatakkia ja sainkin sen melkein valmiiksi. Katselin samalla Ylen Areenasta 'True detective'-sarjaa, josta olin lukenut kovasti kehuja ja täytyy myöntää, että olihan se hyvä. Ihan erilainen kuin odotin ja epäamerikkalainen. Pidän Matthew McConaugheystä, hän on hyvä näyttelijä nykyään.. Nuorempana en oikein tiennyt ja hänen roolinsa olivat usein vähän outoja. 'Mud' on vielä katsomatta, vaikka sen jo kesällä ostinkin. Harmitti kun en nähnyt sitä teatterissa, silloin kun se meni niissä. McC oli hyvä myös 'Dallas buyers club'issa, saihan hän siitä oscarinkin.

Tänään jatkoin villatakin kimpussa, nyt se on vielä viimeisteltävä loppuun eli ommeltava napit ja tarkistettava langanpätkät yms ja prässättävä, mutta sitten se olisi valmis.

Katselin yhden luentovideon ja etsin muutama artikkelit, viikon päästä maanantaina on palautettava yksi kirjoitelma. Saa nähdä kuinka sen kanssa käy.. Noh, ainakin (oletettavasti) pääsen kurssista lävitse, koska olen muista saanut kakkosen kummastakin.

Saimme kutsun vanhimman veljeni vanhimman tyttären pojan (eli meidän poikien pikkuserkun pojan) rippijuhliin. Ovat Ähtärissä.. emme taida lähteä sinne asti. Niin mukavaa kuin olisikin nähdä kaikkia siellä pitkästä aikaa niin ei vain onnistu. Syitä on monta ja kaikki oikeasti aika huonoja, mutta... jos juttu olisi kesällä viikonloppuna, niin ei olisi varmaan mitään ongelmaa mutta nyt. Nou kän duu.

Ainiin, se kuva josta mainitsin Paimenelle.. Erään tuttavan FB-sivulta, oletettavasti hänen työpaikaltaan.


Ja vielä päivän video. Tällainen osui silmään/korvaan YTn ehdotuksista.