keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Hassu päivä

Aamulla olin omituisen hyväntuulinen. Naureskelin parille papparaiselle, jotka moittivat kahta hyökkäsvaunuja työntävää venakkoa siitä, että nämä valloittivat koko jalkakäytävän. Toki minuakin sama asia risoo, enkä ymmärrä miksi jotkut ovat niin ajattelemattomia, sillä vaunut ovat vaarallisetkin.

Toinen repeäminen tapahtui pienessä Alepassa, jossa käyn vähintään kaksi kertaa viikossa työmatkan varrella. Kauppias oli täyttämässä hyllyjä ja vilkaisi minua huomentaakseen ja siitä parin hyllyn päässä minua alkoi naurattaa kommentti, jonka joskua laitoin Paimenelle siitä, kun kys. kauppias yritti iskeä meikäläistä kassalla.. eli siis flirttasi kassakoneen ääressä rahastaessaan minua :D Nauroin sitä vielä ulkonakin tänään. (Osasyy tähän repeämiseen oli kyllä Paimenen kyselylomakkeella ja kalsareilla.)

Töissäkin onnistuin ilahduttamaan muutamaa ihmistä ja erityisesti itseäni, sillä sain suuren luokittamisurakan selätettyä vihdoin. Eräs asiakas toi meille kauniin ruusun Kirjan ja ruusun päivän kunniaksi (jota en kyllä itse vietä) ja me tarjosimme tälle herralle kuitenkin vapaata kirjavalintaa kirjaston antimista.

Eilen nauroimme työpaikkasuhteen kanssa ns. taiteilijoille.. No ehkä en mene tässä nyt sen syvemmälle. Totesimme vain, että on tullut Manarat luettua ja minä säälittelin taiteilijan naiskuvien oletettavia hartiavaivoja.

Äsken nauroin  taas vedet silmissä allaolevalle kuvalle. Hullulla on onneksi halvat huvit.
Marjaanalle ja muille kirjoista kiinnostuneille ihmisille vielä yksi linkki lontoonmurteella.

Ja loppuun hupailu, jonka eräs huumorimies (ex-työkaveri) linkitti minulle.