sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Päänsärky

Päivän suosikkisanaa kysyttiin kuvahaasteessa, mutta en kuitenkaan sen vuoksi tuota otsikkoa laittanut. Päänsärky on ollut koko viikonlopun seurana, enkä tiedä mistä sen pyydystin. Voihan olla, että jooga avasi jonkin jumin joka nyt kiukuttelee.

Kuvaahaasteen sanaksi laitoin perheen, sillä se oli enkuksi helpoin valinta. Suomeksi ikuisesta ihanin sana on mielestäni 'lämpimämpi', sitä kun aikansa makustelee ja rullaillee/lähmii kielellään, niin se on juurikin lämmin. Aivan ihana sana. Se aivan tirskahtelee varpaiden välissä :)

Perhe 
Olen lukenut, lukenut ja lukenut. Hiukan turhauttavaa lukea 2007-vuodelta olevaa artikkelia, jossa puhutaan nyt jo kuolleista asioista tai systeemeistä, joista ei koskaan tullut mitään. Oletan kuitenkin, että niistä ei varsinaisesti kysytä tentissä vaan siinä kysytään asioista, joista edelleen puhutaan kirjastoalalla.

Aion mennä hetkeksi katselemaan töllöä, vaikka se ehkä saattaa häiritä molempien isompien poikien koelukua. Yllättäen meillä kaikilla on kokeita tämä viikko pullollaan :)

Loppuun tuntematon mutta ihan kiva sunnuntaipiisi.