tiistai 26. helmikuuta 2019

Oskareista ja vähän muustakin

Olen juuri tullut elokuvista. Kävin kahden ystäväni kanssa tänään katsomassa Glenn Closen tähdittämän The Wifen ja olihan se hieno. Herätti kyllä kaikenlaisia ajatuksia monenlaisistakin asioista.

Viikko sitten kävin nuorimmaisen ja hänen ystävänsä kanssa katsomassa Spider-Man: into the Spider-Verse-elokuvan, joka voitti animaatioelokuvan Oscarin. Voin sanoa, että sekin oli kyllä tosi hieno kokemus.

Laskin eilen pikaisesti, että olen nähnyt 13 Oscar-ehdokkaista, vaikka en erityisesti juuri niihin ole edes tähdännyt. Monta hyvää elokuvaa on silti vielä näkemättäkin.

Muihin asioihin kuulunee esimerkiksi se, että aloitin uuden neuletyön: huivin, joka näyttää alkuun aivan kohdulta. Onneksi neulekaverit olivat postanneet kuvia foorumille, niin tiesin tekeväni jotain oikein :P

Kohtuneule

Hiukan jumittaa lukeminen tällä hetkellä. Olen yrittänyt lukea Saara Turusen Rakkaudenhirviötä, mutta en vain pääse alkua pitemmälle. Aion yrittää vielä viikonloppuna pusertaa, mutta sitten saa olla jos ei lähde vetämään. Samoin metrokirjana oleva ruotsinkielinen pokkari on niin tylsää jaaritusta, että sisulla vedän sitäkin. Onneksi on muita odottamassa ja äänikirjojakin useampi.

Miksi sä et rapsuta? kuvaat vaan.

Olen tuijottanut töllöä neuloessani, katselen parhaillaan CSIn 12.s kauden loppupuolta ja Endeavourin (=Nuori Morse) toista kautta. Aloitin Morset uudestaan, kun 6s kausi on niin hyvä, mutta ei vielä kokonaan katsottavissa. Samoin True detectiven 3.s kausi on lopuillaan, se on ollut huiman hyvä taas.

Banaani-nutellaleipä
Päätäkin särki tänään taas niin helkkaristi, että piti käydä kesken työpäivän apteekista hakemassa särkkäreitä. Muutenkin oikea koipi on särkenyt ihan tosissaan taas sekä polvesta että varpaista. samoin nivelet oikeassa kädessä.

Vielä loppuun Oscareista Lady Gaga: Shallow

 Nyt menen nauttimaan kahvia ja nuorimmaisen tekemiä suklaakeksejä :P