tiistai 12. helmikuuta 2013

Paljastus

Pakkomielteeni kääpiöihin on tämän postin aiheena. Se, jota ei kiinnosta, voi samantien laittaa tämän blogin kiinni.

Mietin kyllä aika pitkään, ennen kuin painoin julkaise-nappulaa. Niin. Joo. Huhhuh.


Nollavaimolta napattua

Aioin tehdä tämän jo eilen, mutta kooman syvyysaste oli paha enkä jaksanut tehdä oikein mitään. Niinpä vastailen näihin kysymyksiin nyt.

1. Miksi? Siks kun mä haluuuuun. Eli tylsyyttä paetessa.

2. Vasen- vai oikeakätinen? Oikea, pahasti. Ainakin jos pitää käsin kirjoittaa, niin vasemmalla ei vain pysty tekemään järjellistä viivaa.

3. Siviilisääty? Miksi? Aviossa, eihän siinä muuttunut mikään muu kuin nimi (omani, josta en tykännyt erityisemmin). Asuntolaina sitoo luultavasti paremmin yhteen kuin avioliitto.

4. Jos voisit kääntää kelloa, mitä tekemiäsi valintoja muuttaisit? Kaikkia kokemuksiani olen tarvinnut tähän pisteeseen päästäkseni.

5. Missä haluaisit elää eläkkeellä ollessasi? Keski-Maassa.. aah siis tässä tosielämässä.. no vaikka Havaiji oli ihan kiva, vaikka vähän kallishan sekin oli.

6. Toiveammattisi? Olen siinä. Minulle on kerrottu, että olen ollut aiemmassa elämässäni kirjastonhoitajana Alexandrian kirjastossa sen kuuluisan tulipalon aikaan. Toivottavasti tikut eivät olleet minulla...

7. Paras kehu jonka olet saanut? Aiemmin mieheni teki pääsääntöisesti ruokaa meille, minä harvemmin ja kerran hän sanoi, että minun tekemäni makaronilaatikko oli parempaa kuin hänen. Silloin tunsin itseni varsin mestarikokiksi :)

8. Ensimmäinen suudelmasi?  Päiväkodin pihalla Miskan kanssa. Kaikki tytöt tykkäsi Miskasta.

9. Hunaja vai etikka?
Hunaja on syötäväksikelpaamatonta eli jäljelle jää etikka. Tosin etikkaakin käytän lähinnä pyykinhuuhteluaineen asemesta.

10. Mitä hetkeä et unohda milloinkaan? Sitä, kun menin sairaalaan katsomaan isääni kolme viikkoa hänen sydänkohtauksensa jälkeen ja hänet oli peitetty lakanalla. Oli aivan ihana kirkas kevätpäivä, talitintit tipahtelivat puista.

11. Tämä on saamasi haaste bloginkirjoittajalta jota et oikeasti tunne. Miksi vastasit tähän? Miten niin en tunne? Lukemalla jonkun kirjoittamaa tekstiä oppii aika pian tuntemaan ihmisen ominaisluonteen tekstin takana. Vastasin, koska oli tylsää niin ja kääpiötkin nukkuvat. Hups.

Ja vielä päivän sana eli tomu. Jos ette ole lukeneet Universumien tomu-trilogiaa, niin suosittelen. Lämpimästi. Avoimesti kun siihen tarttuu, voi oppia jotain uutta. Vähän kaikesta, mutta enimmäkseen maailmasta.

Loppuun nyky-intiaanimusiikista eräs parhaita.