keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Jotain hassua

Mies yritti ilahduttaa minua ja kävi töistä tullessaan Anttilassa ostamassa Hobitin pidennetyn version blueray-levyt. Soitti vielä, että onhan se oikea ja sanoin että on. Mies tuli kotiin ja antoi minulle paketin. Joo.. Onhan siinä toki ihan oikeat levyt ja se on ee, mutta kun.. Se on sellainen paketti, jossa on kaikki kolme elokuvaa ja niiden liitännäiset ja kun meillä on jo kaksi aiempaa elokuvaa ee-versioina, niin.. kaunis ajatus, mutta hiukan pieleen meni :D

Pitää käydä huomenna vaihtamassa. Ajattelin muutenkin uskaltautua jopa kirjastoon asti huomenna, tosin samalla reissulla ja autolla. En ehkä ihan vielä uskalla lähteä yksikseni Itikseen asti, kun välillä vieläkin tuppaa huippaamaan.

Keskimmäisen kummipariskunta kävi eilen hakemassa yhden joulukalenterin meiltä ja juttelimme toki myös tästä leikkauksesta. heidän parikymppisellä tyttärellään on nimittäin jo nyt aika mahtava varustus ja harkitsee samaa. 

Eilen illalla tuo ihana mies katseli, kun pesin hampaitani ja totesi, että näytän hyvältä nyt. Ilahduin tietysti ja vastasin, että vihdoinkin näytän siltä, miltä on aina tuntunut sisältä.

Loppuun pari päivää vaivannut korvamato, en tiedä mistä sen poimin.