perjantai 29. marraskuuta 2013

Perjantaiperjantaaaaii

Noin joskus 80-luvun lopulla huuteli General Njassa RadioCityssä. Eipä taida enää huudella, en tosin tiedä, kun en radiota kuuntele. En nimittäin jaksa enää ollenkaan radion kaltaista melusaastetta, mielluummin kuuntelen kullakin hetkellä mielialaan sopivaa musiikkia.

Olin isompien poikien kera elokuvissa. 'Vihan liekit' oli ihan hyvä leffa ja noudatteli kirjaa suht uskollisesti. odotin, että loppu olisi ollut hieman dramaattisempi, kun jatko-osa on kuitenkin tulossa, mutta sekin meni kirjan mukaan eli ihan ok.

Vieressäni istunut mieshenkilö söi koko leffan ajan. Minäkin kyllä mutustin karkkeja, mutta en sentään ihan kokoaikaisesti jaksanut. Tällä miehellä oli ehkä jäänyt lounas ja pari muutakin ruokailua väliin, kun sen verran ahnaasti pisteli eväänsä. Hieman häiritsi.

(Tähän aion laittaa nyt varoituksen sanan eli allaoleva kuva saattaa aiheuttaa sydämen liikalyöntejä tai tajuttomuutta.) Kotiin tultua etsin pienimmälle pyynnöstä ryhävalaan kuvan ja mihin kummaan kuukkeli törmäsikään, ellei tähän kuvaan, jonka näin eräässä ryhmässä aiemmin. Hieman repesin :D

Loppuun vielä hieman joulumusiikkia, johan sunnuntaina saa avata kalenterinkin :)