perjantai 29. marraskuuta 2013

Perjantaiperjantaaaaii

Noin joskus 80-luvun lopulla huuteli General Njassa RadioCityssä. Eipä taida enää huudella, en tosin tiedä, kun en radiota kuuntele. En nimittäin jaksa enää ollenkaan radion kaltaista melusaastetta, mielluummin kuuntelen kullakin hetkellä mielialaan sopivaa musiikkia.

Olin isompien poikien kera elokuvissa. 'Vihan liekit' oli ihan hyvä leffa ja noudatteli kirjaa suht uskollisesti. odotin, että loppu olisi ollut hieman dramaattisempi, kun jatko-osa on kuitenkin tulossa, mutta sekin meni kirjan mukaan eli ihan ok.

Vieressäni istunut mieshenkilö söi koko leffan ajan. Minäkin kyllä mutustin karkkeja, mutta en sentään ihan kokoaikaisesti jaksanut. Tällä miehellä oli ehkä jäänyt lounas ja pari muutakin ruokailua väliin, kun sen verran ahnaasti pisteli eväänsä. Hieman häiritsi.

(Tähän aion laittaa nyt varoituksen sanan eli allaoleva kuva saattaa aiheuttaa sydämen liikalyöntejä tai tajuttomuutta.) Kotiin tultua etsin pienimmälle pyynnöstä ryhävalaan kuvan ja mihin kummaan kuukkeli törmäsikään, ellei tähän kuvaan, jonka näin eräässä ryhmässä aiemmin. Hieman repesin :D

Loppuun vielä hieman joulumusiikkia, johan sunnuntaina saa avata kalenterinkin :)


2 kommenttia:

 1. Voi mä niiiiin rakastan tuota mainosvideota. Kuinka joku voi olla tulematta tuosta hyvälle tuulelle?

  Pitikä teidän nuoriso leffasta? Minä pidin, mutta teini oli vähän kahden vaiheilla... Mun naapuri (mies) oli siellä tyttärensä kanssa ja nukkui suuren osan ajasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä nuo ihan tykkäsivät. Ehkä jopa enemmän kuin ykkösestä, joka oli ehkä vähän kököhkö.. Voi naapuria :D

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)