perjantai 1. kesäkuuta 2018

Luokkailtaa ja leffaa

Eilen vietimme illan koululla. Kevätjuhlan jälkeen oli vielä omassa luokassa kaikkien lasten vanhemmat ja opettaja piti puheen ja me annoimme hänelle lahjaksi KalevalaKorun 'Valoisa'-kaulakorun, jonka olin käynyt ostamassa juuri ennen juhlaa (luokan rahoilla).

En romahtanut vaikka muutama muu äiti näytti liikuttuneelta, saa nähdä kuinka käy huomenna todistustenjaossa. Leirikoulurahoja jäi niin paljon, että jokainen lapsi saa yli 30€ kesärahaa. Aika kivasti.

Tänään kävimme katsomassa Han Solo-elokuvan ja se oli kyllä hyvä. Seurueessamme oli miehen ja työkaverin lisäksi nuorimmainen ja hänen kaksi kaveriaan, oli ihan hauskaa. Suotamo oli hieno Chewbaccana, sen sijaan Emilia Clarke ei edelleenkään minusta ole kovin kummoinen näyttelijä.

Fasessa koukutuin tänään sellaiseen juttuun, jossa pitää emojeilla tehdä eri yhtyeiden nimiä ja sitten toiset arvailee. Meni työpäivä aika hujauksessa :P

Nyt olen aivan poikki ja huomennakin on noustava kukon kissanlaulun aikaan. Illempana esikoinen tulee pikalomalle, menee sunnuntaina takaisin.