sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Hip

Sunnuntai-iltaa saunaa odotellessa.

Eilen käväisin leffassa nuorimman kanssa katsomassa BigHero6:n ja se oli yllättävän hyvä. Tykkäsin paljon ja pienin myös.  Muuten eilinen olikin varsin tapahtumaton päivä, kuten tämä sunnuntaikin.

Tänään luin tenttiin, tosin en jaksanut lukea kuin puolet tenttikirjasta ja siihenkin olin nukahtaa. Pyykkejä ripustaessani kuuntelin vihdoin loppuun 'Venetia'-äänikirjan. Olen yrittänyt säästellä sitä, koska Richard on niin hyvä lukija ja näyttelee kaikki ihmiset todella hyvin. Pitänee siirtyä Hamletin seuraan jatkossa..

Katselin Ylen sivuilta 'True detective'n loppuun. Aivan hurjan hyvä sarja, en malta odottaa kakkoskautta. Olen saanut puolet neuletakkini takakappaleesta neulottua sen avulla.. no eilen illalla katselin kyllä Johnsonin poikien kolmoskauden loppuun, sekin oli hyvä. Harmi vain, että sitä ei enää jatkettu.. tosin loppu oli sellainen, etten oikein tiedä, miten olisivat siitä jatkaneetkaan. Tänään voisin aloitella Hannibal-sarjan ekan kauden. Madsiakin katselee ilokseen kolmoskautta odotellessa ;)No mutta.. huomenna työpävä ja sen jälkeen hammaslääkärillä vilahtaminen. Purulelu istuu huonosti ja on pakko käydä näyttämässä sitä. Onneksi hammaslääkäri on melkein työpaikan naapurissa ja häntä on aina mukava nähdä.

Piti oikeastaan kirjoittaa enemmänkin, koska eilen leffassa otti niin pannuun Minisunin d-vitamiinimainos, mutta olkoon. Ei voi muuta sanoa kuin, että sen seksistisyys on jotain aivan kamalaa enkä käsitä, että sellaista sontaa näytetään aina lastenleffojen yhteydessä. AARGH. Tulen taas vihaiseksi tästä. *hengittää syvään*