lauantai 25. huhtikuuta 2015

L niinkuin lauantai

Lasit läpinäkyviksi liippasin, leningin leikkasin lipareiksi.
Lauantai liikehti lauhkeasti, leppeästi lekotteli.

****

Niinpä kului multa lauantai.. Olen jo pitemmän aikaa hinkunut keittiön ikkunoiden kimppuun, mutta aina viikonloppuna on ollut joko huono ilma tai jotain opiskeluhommia, ettei ole ehtinyt ruveta. Nyt sain keittiön ikkunat pestyä ja mies pesi olkkarin ison 'kirkko-ikkunan' ulkopuolelta. Se on hiukan hankala, kun pitää seistä kuistin vinokatolla.

Vanhan silkkimekon helman sain myös purettua loppuun. Vanhat olkatoppaukset olivat muuttuneet ällöksi jauheeksi ja vaikka irrotin ne, niin niistä ripisi jauhetta pitkin. Oli mukava kokeilla yläosaa.. yyh. Pesun jälkeen näyttää kyllä siistiltä. Nyt vain pohdiskelen, mitä teen sille loppujen lopuksi... Luultavasti pätkäisen rinnan alta boleromittaiseksi ja siinä se. Silloin sen ei tarvitse mennä edes kiinni. Plus se olisi helpoin ratkaisu.

Odottaessani paloja koneesta silittelin parin edellisen viikon pyykit, niillekään en ollut ehtinyt aiemmin tehdä mitään. Nyt on suht järjestyksessä alakerta. Ensi viikonloppu kuluukin raivatessa ja leipoessa, jossain välissä pitää ehtiä kirjoittaa kurssiraporttiakin.

Nähdään.