maanantai 2. heinäkuuta 2018

Lomailua

Olemme nauttineet lämmöstä ja kiireettömyydestä täällä Jaavanmeren rannalla.

Aamurukous, näitä on ihan joka paikassa; oviaukoissa, risteyksissä jne.

Lähtö olikin mielenkiintoinen, sillä SuperSaverilta ostetut poikien liput oli myyty lastenlippuina, mutta 17- ja 12-vuotiaat lasketaan kuitenkin aikuisiksi. Jouduimme maksamaan väliä joitain satasia ja ehdimme viimeisten kanssa koneeseen. Emme siis ehtineet ostaa salmiakkia taxfreestä ollenkaan, mikä on ollut todellinen surku.

Matka meni kuitenkin ihan hyvin, pitemmällä lennolla saimme jopa kolmen hengen rivin kahdelle (sekä minä ja nuorin että mies ja keskimmäinen) ja pienin vetäisikin ihan hyvät noin yhdeksän tunnin unet. Itse nukuin sikeästi ehkä viisi tuntia, yhtään pilkkimättä.
Pinkki kukka (macro)

Hotellimme on kiva pieni perheen pitämä paikka aivan Legianin rannan vieressä. Edellisellä kerralla vuosi sitten asuimme Beachwalk-ostoskeskuksen vieressä ja sinne tulee matkaa noin 2 ja puoli kilometriä tästä, mikä ei ole ongelma. Hieman kauempana etelässä on Discovery Mall, jossa kävimme paljon kahdella ensimmäisellä kerralla ja sinne tulee matkaa ehkä nelisen kilometriä täältä. Rantaa pitkin pääsee mukavasti ja nopeasti valoisan aikaan kävelemään Kutalle, jos haluaa ja pimeän aikaan paluumatkan voi kävellä rantakatua pitkin, jossa tosin saa väistellä jonkin verran skoottereita.

Iltaruskon aikaan

Keskimmäinen halusi uuden puvun ja kävimme Kutalla samalla räätälillä kuin vuosi sitten otattamassa mitat. Samalla keikalla kävimme syömässä Kori-nimisessä ravintolassa, jonka löysimme viime kerralla.

Eilen kävimme syömässä hotellin vieressä olevassa ravintolassa ja olikin todella hyvää ruokaa. Tilasin jälkkäriksi vielä tiramisua ja annoin siitä puolet nuorimmaisen lopetettavaksi, koska en vain pystynyt syömään kaikkea vaikka se olikin ehkä paras tiramisu ikinä (pl omatekemä).

Vesimeloniruusu

Rapulainen

Kissakuiskaaja

Rantanäkymä

Tänään nuorimmainen innostui merestä. Mies ja keskimmäinen ovat olleet boogie boardeilla jo muutamana päivänä joitain tunteja, ehkä tuo pieninkin vielä innostuu. Tänään vain leikkivät aalloissa, jotka ovatkin tällä rannalla mukavampia. Kutalla hieman pelkäsin riptidea enkä oikeastaan käynyt meressä ollenkaan, toisin kuin täällä Legianilla.