sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Käskyt

Tänään olemme pienimmän kanssa kerranneet kymmentä käskyä. Pienimmän pitää osata ne huomenna numerojärjestyksessä. Sarjassa 'asiat, joita en ymmärrä'. Miksi ihmeessä ne pitää osata numerojärjestyksessä? Minusta riittää, että osaa ne jotenkin ja mielestäni niin oli rippikoulussakin, sekä omassa että isosena ollessa. No, kyllä tuo ne haldaa.

Olin lauantaina miehen kanssa äidin asunnolla tyhjentämässä vaatteita ja muuta. Saaliiksi kertyi 12 jätesäkillistä vanhoja vaatteita sekä ihan roskaa ja kahdeksan säkillistä vaatteita, kenkiä sekä muutamia käsilaukkuja Fidan laatikoihin. Lisäksi otin äidin vanhat villalangat sekä jotain muuta sälää itselleni. Oli aika raskas päivä, mutta tulipahan tehtyä.

Tämän päivän Hesarissa oli äidin kuolinilmoitus. Siihen sai myös pikkulotta-merkin, mikä oli mielestäni mukava asia. Joitain adresseja on myös tullut, veljeni lupasi lukea ne muistotilaisuudessa.

Huomenna menenkin aamuvuoroon töihin, meillä on uuden yksikön kokous klo 9. Tarkoittaa siis it-hemmoja ja meitä. Saa nähdä mitä tästä tulee.