sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Etukäteiskesäloma

Siltä on tuntunut tämä neljän päivän vapaaputki. Ihan kuin olisi jo kesälomalla. Pojatkin ovat valitelleet, kuinka vielä voi olla neljä viikkoa koulua jäljellä., mutta kaipa nämä kelit tästä vielä kylmenevät.

Huomenna onkin rattoisa päivä töissä tai oikeammin töistä luistamisessa. Menen puoliltapäivin Allergiasairaalaan tapaamaan lääkäriä, koska olen kohta käyttänyt pari kuukautta keuhkoja hoitavaa lääkettä enkä tiedä, miten jatkaa. Sitten menen hetkeksi töihin, kunnes menen kolmeksi keskimmäisen kanssa Pasilaan passitoimistoon. Se oli ainoa suht sopiva vapaa aika ennen kuun loppua.. ja sitten menen taas takaisin töihin, sillä miehen pitäisi tuoda pari tuolia sinne odottamaan uusia omistajia.

Ai niin ja yksi kruunu halkesi. Eli jossain välissä pitää soittaa (ja mennä) hammaslääkäriinkin. Onneksi se on viiden minuutin kävelymatkan päässä työpaikalta, mutta kuitenkin. Kaikenlaista.

Näiden lisäksi pitäisi ehtiä vielä jossain välissä käydä pankissa hoitamassa Äidin pankkiasiat loppuun. Ehkä sen voisin laittaa keskiviikolle.. Sitten onkin jo viikko täynnä, kun torstaiksi varasin pilates-tunnin. Huhhuh.

Aagh.. tenttikirjat pitää hoitaa.

Nyt menen hetkeksi katsomaan Poldarkia, se voitti BAFTAn yleisön suosikki-kategoriassa :)

Auringossa