tiistai 25. marraskuuta 2014

Hedvekki

Menee niin hermo yhden keskustelupalstan jeesustelijan kanssa, ettei ole todellista. Kyse on siis ns. Raamattu-uskovaisesta ihmisestä ja asia liittyi tähän uutiseen. Minun mielestäni asiassa ei ole minkäänlaista ongelmaa, mutta tämän ihmisen mielestä tämä kuvastaa 'kaikki mulle heti tänne nyt'-aikaamme. *ggrrrr* Ja nyt en sano siitä enää enempää.*

Töissä oli suht rauhallista, työkaveri oli edelleen poissa ja puolikas onneksi töissä. Ehdin tehdä puolitoista osiota tiedonhakutehtävää. Töiden jälkeen kävin hakemassa Hobitin liput ja joulukorttitarvikkeita. Nyt sitten vain hommiin.. uuhuu.

Ääni on karannut ja aivastuttaa, lisäksi palelen kuin pieni eläin. Kai se tästä tauti iskee minuunkin. En juuri nyt olisi ehkä kaivannut (mieluummin ensi viikolla), mutta minkäs teet.

Nyt kaivaudun vällyihin.

CU .. eiku HY.


*Sanon sittenkin. Vastasin hänelle näin:

(Kyse on) ihmisarvoisesta elämästä. Jos haluaa saada lapsia tai ei halua, ei se kuulu kenellekään muulle kuin sille ihmiselle ja hänen mahdolliselle kumppanilleen, oli mitkä värkit tahansa. Ihan sama kuin seksuaalisuuden kanssa.