perjantai 31. lokakuuta 2014

Laiskimus maximus

En ole tänään tehnyt yhtään mitään järkevää. Päivän tärkein tuotos lienee tässä:

In The Murky Woods art deco
Saanen decon postiin ensi viikon alussa. Sen lisäksi tein ruokaa, makaroonia ja jauhelihakastiketta. Piti alunperin tehdä makaroonilaatikkoa, mutta joku oli syönyt kaikki laatikkomakaroonit.. Kyllä tuokin upposi. Mies kävi taistelemassa raadollisesti kaupoissa, jotta saamme viikonloppunakin ruokaa. Sunnuntaina nimittäin esikoinen täyttää huimat 16 vuotta ja hänen toivomuksestaan piti hakea Sans Rival-kakku.

Nyt illalla katsoin kahden pojan eli vanhimman ja nuorimman kanssa 'Hot fuzz'-elokuvan (siinä on 15v ikäraja kielenkäytön vuoksi) ja nauroimme vatsamme kipeiksi. En muistanutkaan, että se on niin hervoton. Vedet valuivat silmistä. Samalla sain neulottua boleron takakappaleen valmiiksi ja aloitettua ensimmäisen hihan.

Olen tänään myös päivitellyt äärimmäisen typerää uutista, nimittäin Warner Bros ei kuulemma aio kustannussyistä maksaa uusseelantilaisten Hobitti-elokuvan näyttelijöiden matkaa Lontoon ensi-iltaan! Jopa on, sanon minä. Todella maittava kiitos tärkeimmille työn tekijöille, varsinkin kun kaikki tietävät kyseisen elokuvan tuottavan miljoonia ja miljoonia tuotantoyhtiölle. Uskomatonta pölkkypäisyyttä.