torstai 20. maaliskuuta 2014

Kulturelli-Elli

Vieton korkeakulttuurisen illan pienimmän kera, kävimme baletissa. Kaunotar ja hirviö. Ihan kiva... joo. Paras oli pikkuhirviö, jota Hesarin arvostelussakin kehuttiin. Toivottavasti pieni tanssija jaksaa jatkaa aikuiseksi. Muutenkin lapsitanssijat olivat mainioita pikkuenkeleinä, joku hetkutti hauskasti huomatessaan siipien tärisevän liikkeen mukana :)

Huvittavinta oli ehkä se, että törmäsimme veljeeni ja hänen vaimoonsa ja kälyynsä juuri ennen esitystä. Minusta oli myös hauskaa, kun vanhemmat herrahenkiltö muutaman kerran utelivat pienimmältä tämän mielipidettä. Kiva, ettei enää olla niin jähmeitä.

Jonottaessamme kohti narikkaa näimme valtavan pitkän miehen, varmasti yli kaksimetrisen. Pieninkin katsoi häntä silmät ymmyrkäisinä ja minä mietin, että jos joskus olisi joutunut tanssimaan niin pitkän miehen kanssa niin se olisi tuskaa, koska hänen vyötärönseutunsa oli suunnilleen meikäläisen rintalastan kohdalla. Järkyttävää. Ja muistan kuitenkin miehen velipuolta, joka oli/on yli kaksimetrinen mutta tämä oli vielä pitempi. Sivumennen sanottuna miehen velipuolella oli ongelmana pituuden lisäksi järkyttävänkokoinen kengännumero. Se oli niinkin siro kuin 56. Juuh..

Mutta se siitä. Suosikki-satubalettini on edelleen Pähkinänsärkijä, ei voi mitään. Nyt taidan keittää itselleni mukillisen teetä ja nautin sen kera palan ruislepiää, jota työkaveri leipoi luomujauhoista ihan itse :)

Ah niin.. esikoinen katsoo Sleepy hollow'n alkujaksoja, joten on pakko säästää viimeinen jakso huomisaamuun. Voi nyyh. Iso kyynel. *haaveilee aamukahvista Ichabodin kera*


Hyvänen aika, mitä löysinkään juutuupista.. Spooksin yhdeksäs kausi. Kokonaisia jaksoja.. oijoi.. Piti aloittaa tenttikirjojen luku.. eeh..