maanantai 11. kesäkuuta 2018

Rokkivaareja

Tai miksi niitä kutsuisi? Osa eilisistä esiintyjistä kuitenkin on vasta mieheni sekä veljeni ikätovereita. Mutta hyvin vetivät, sekä Michael Monroe (veljeni luokkakaveri) ja Johnny Depp ynnä kumppanit.

Niin, aloittaakseni viime torstaista: keskimmäinen lähti Lappiin aamulla puoli kuusi, joten nukuin todella katkonaisesti koko yön. Lisäksi torstai-aamuna oli kokous Pasilassa Pääkirjastossa sen yhteistyö-homman ttimoilta. Pohdimme eri virastojemme organisaatio- ynnä muita muutoksia, mm. Oodin sekä Stadin ao:n reformin myötä. Oli mielenkiintoista kuulla ja keskustella niistä.

Perjantaina esikoinen tuli viimeiselle viikonloppulomalleen, ensi torstaina on 330 täynnä ja Ohi on-bileet illalla. (Kiitos SUS' korjauksesta!)

Ihmettelimme lähimailta kuuluvaa jytinää ja arvelimme, että jollain on kotibileet kunnes tajusimme metelin kuuluvan Malmin lentokentältä, jonne nyt on kuitenkin parisen kilometrin verran matkaa jopa linnuntietä. Siellä vietettiin jotain räppi-iltamia, jotka jatkuivat lauantaina.

Lauantain vietin ommellen uimapukua ja se onkin nyt helmakäännettä vaille valmis, toki pöksyt pitää ommella vielä ja tehdä viimeiset siistimiset. Olen yllättynyt siitä, miten nopea se loppujen lopuksi oli tehdä (vaikka jouduinkin yhden liiviosan purkamaan kolmesti..) ja se on jopa ihan oikean kokoinen ja sennäköinen, että kehtaan varmaan pukea sen jopa ylleni.

Lauantai-iltana työkaveri soitteli, että on lähimailla käymässä ja voisi hakea sunnuntain keikkaliput, koska lähettämäni s-posti skannattujen lippujen kanssa ei ollut koskaan löytänyt perille. Joimme iltateetä ja -kahvia ja saattelin ystävän Mellariin metrolle. Paluumatkalla pysähdyin läheiselle mäennyppylälle kuuntelemaan räppimeteliä, hyvin kuuluivat ihan lyriikatkin (ei kyllä olisi ollut niin väliksi).

Eilen kävimme sitten ennen keikkaa syömässä. Michael Monroe aloitti settinsä 18.30 eli ei myöhästynyt kuin kymmenisen minuuttia ja oli tosi hyvä. En ole koskaan nähnyt MM:ää livenä. Sam Yaffa oli myös mukana ja soittivat pari Hanoi Rocksin biisiä myös. Tuli ihan nuoruusajat mieleen :D

Ja sitten ne Vampyyrit! Oi, ne oli niin ihq <3 Ja täytyy sanoa, etten ole ennen oikein tajunnut Johnnyn vetovoimaa, mutta nyt eilisen jälkeen voisin sanoa, että KYLLÄ. Ihan mihin vain :D Oli aika hot.

Sen sijaan ihmisten käyttäytyminen oli ikävää, suomalaiset ei vaan kestä alkoholia ja siitä tulee ikäviä lieveilmiöitä. Ainakin kolmesti yhdet nuoret naiset yrittivät tunkea lähemmäs lavaa, vaikka olivat aika kaatokunnossa, ja sittenpä kolmesti sama järjestysmies komensi ne kauemmas. Toisen ystäväni vieressä heilui nuori nainen sammumispisteessä ja kaverinsa veivätkin hänet sitten kesken keikan jonnekin kauemmas. Varmaan kannatti maksaa kalliit liput, kun ei muista mitään.

Mutta meillä oli oikein kiva ilta, kesä alkoi hauskasti ja oli yllättävän lämmin keli. Olin myöskin kotona jo ennen yhtätoista, koska myös Vampyyrien osuus alkoi minuutilleen 20.20.

Tässä eilisen tunnelmia, Johnny kuulostaa aivan Bowielta <3