maanantai 7. maaliskuuta 2016

Vessapaperia otsassa

Niin, oma kylähullunne tässä taas terve. Kävin aamutuimaan uimassa ensi kertaa sitten leikkauksen ja koska pukemisen jälkeen on aina tuskallisen kuuma, pyyhin otsaani vessapaperilla. Huomasin yhden pienen riekaleen heti, mutta toinen (isompi) oli jäänyt vähän otsahiusten alle ja huomasin sen vasta töissä paahdettuani puolen Helsingin läpi.

Uima-allas oli yllättävän täynnä porukkaa ja kilsan uimiseen menikin peräti 36 minsaa, koska jouduin hidastamaan ja odottelemaan. Noustuani isosta altaasta kävin vielä avantoaltaassa, jossa olikin kunnon kylmä vesi. Olivat ilmeisesti huomanneet, että luonnonvedetkin on viilentyneet ja sen mukaan jäähdyttäneet sitten tuonkin. Oli varsin mukava.

Matkalla kaupunkiinpäin menevään metroon kävin Postissa (Marjaana voisi tarkkailla laatikkoaan), juttelin niitänäitä postineidin kanssa se vessapaperi otsassa ja keskustassa käväisin ostamassa muutaman t-paidan (lyhyt- ja pitkähihaisia) M&S-kaupasta edelleen se vessapaperi otsassa. Että joo.. No pääsin vihdoin töihinkin ja sain sen paperin pois otsastani.

Siinäpä ne päivän tärkeimmät oikeastaan. En nukkunut kovin hyvin viime yönä, kuten en yleensä su-ma välisenä yönä nuku ja ensi yönä stressaan varmasti esikoisen lähtöä niin, että nukun vielä huonommin. Jos siis vaikutan varsin hysteeriseltä loppuviikosta, niin tiedätte miksi.

Meillä on meneillään joukkomurha alakerrassa, muurahaiset ovat ilmeisesti löytäneet uuden reitin sisälle. Vaatteita vaihtaessani  ehdin jo tappaa ainakin kymmenen pöydältä.

Loppuun päivän korvamato, joka yllätti salakavalasti jostain.