tiistai 4. marraskuuta 2014

Totaaliväsy

Vatsa on oikutellut taas ja viime yö meni varsin vähillä unilla sen vuoksi. Nyt tuntuu jokseenkin kuumeiselta, mutta taitaa olla taas vain alilämpöä.

Olen koettanut lukea huomiseen tenttiin, jonka aiheena on Informaatiolainsäädäntö ja etiikka. Ihan uksomattoman tylsää, paitsi se osuus joka koskee kirjastoja.. eli tekijänoikeudet. No onhan siellä toki muutakin, mutta kun ne ovat oikeastaan minusta aika maalaisjärjellisiä juttuja niin ei niin hirveästi kiinnosta. Ihan suoraan sanottuna hyppäsin yli mm. kokonaisen luvun, joka käsitteli (netti)pornoa ja etiikkaa (luku oli vielä jumalattoman pitkäkin).

Kunhan saan nuorimman petiin menen itsekin. Olen ihan sekaisin väsymyksestä. Alla maailman rikkain kissa ensimmäisessä elokuvassaan :P

 

P.S. Teimme päivän/viikon/kuukauden hyvän työn viemällä viikonloppuna löytyneen kapineen poliisilaitokselle. Kuulemma pääsimme TOP10:in, tällaisia kun ei juuri sinne tuoda. Mies sai kuitin ja nyt odotamme, jos vekotin on meidän kolmen kuukauden päästä. Saa nähdä.

6 kommenttia:

 1. Aina kun luen sinun tenteistä ym, tulee mieleen aika jolloin itse kävin töissä ja opiskelin parikin tutkintoa siinä sivussa. No, siitä on sata vuotta, mutta rankkaa se on tainnut olla. Mutta ei se silloin tuntunut siltä, kun oli nuorempi...
  Jaksamista opiskeluusi siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tääkään olis muuten tuntunut, mut vatsa on oikutellut oikeastaan koko syksyn enkä tiedä miksi. Pitää varmaan jättää viljatuotteet pois.

   Poista
 2. Sä alat olemaan stressaantunut joten miten ois edes yks vapaapäivä sanan varsinaisessa merkityksessä?
  On kurjaa kun toinen kärsii <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me lähdetään nyt viikonloppuna Mansikilla länsinaapurin pääkaupunkia katsomaan, kaipa se vähän auttaa.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)