tiistai 19. tammikuuta 2016

Tähtiä

Kävin katsomassa Tähtien sotaa uudelleen ystäväni kanssa ja pidin edelleen siitä. Melkein jopa enemmän kuin ensimmäisellä katselukerralla, jolloin tuntui kuin ihmiset olisivat vain juosseet ympäriinsä jatkuvasti. (Tosin se saattoi johtua myös 3D-tekniikasta, joka minulla tuntuu hiukan sekoittavan, tulee ikäänkuin liikaa tavaraa käsiteltäväksi.)

Enne leffaa oli yksi kiinnostava traileri eli Star Trek (reboot). Karl Bones McCoyna. Oijoi.. juu, en tiedä milloin on ensi-ilta.

Ensi-illoista puheenollen odottelen kovasti (ellen jopa malttamattomasti) Richardin uutta elokuvaa Pilgrimage. *hrm..* Siinä hän esittää ranskalaista aatelismiestä matkalla Roomaan joskus keskiajalla. Neuleryhmässä alkoi heti keskustelu huppukaulurin neulontamahdollisuuksista.

Raymond de Merville

Tyyppejä, ei Raymondia
Leffoista tv-sarjoihin eli pitäisi muistaa katsoa kaikkien muiden lisäksi True detective-sarjan kakkoskausi. Ensimmäinenhän oli aivan huikean hieno ja se tulee Ylen kakkoselta uusintana. Kannattaa ehdottomasti katsoa jo pelkästään upeiden roolitöiden vuoksi.

Mutta se siitä. Nyt sanon hyvää yötä :)
6 kommenttia:

 1. Täällä on muuten virkkaamalla tehty mm. kypärä ja semmoinen "huppukauluri" :D http://www.boredpanda.com/knit-crochet-winter-hats/ Vähän kaikkea muutakin siistii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljonhan esmes leffoihin ja muihin nimenomaan virkataan noita rautapaitoja, ne ovat helpompia ja kevyempiä käsitellä kuin oikeasta metallista tehduyt. Phumattakaan siitä, että näyttelijät eivät jaksaisi :D

   Poista
 2. True detective -sarjan näyttelijät ovat sellaisia joista pidän, varsinkin Woody Harrelsonista koska siinä miehessä on jotain outoa joka näkyy hänen ilmeissään ja eleissään. Ihan kuin äijä olisi jossain kosmisen avaruuden laitamilla, vähän vaikea selittää mutta kenties se on niin huippuunsa vietyä ammattitaitoa että hän tuntuu tekevän leffoja "vasemmalla kädellä". Meinaten on lukematon määrä kohtauksia joissa hänen ilmeensä paljastaa hänen olevan jossain ihan muualla kuin kuvauspaikalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Woody oli ja on hyvä kyllä, mutta itse olen havahtunut arvostamaan Matthew McConaughey'ta, joka on mielestäni kehittynyt aiemmasta tyylistään ihan omanlaisekseen. Hän teki hienon roolin myös leffassa 'Mud', jota voin suositella myös :)

   Poista
 3. Meilläkin kuopus halus mennä kattoon leffan tänään uudelleen, ja mikäs siinä. Yksi esikoisen kaveri mietti, josko menisi kolmannen kerran, koska sanoi ihan samaa kuin sä, että eka kerta meni vaan sitä juoksentelua katellessa ja tokalla rupes jo näkemään vähän muutakin. Ehkä kolmas kerta toden sanoo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se eka kerta meni lähinnä siihen, että ihmetteli kaikkea :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)