maanantai 18. tammikuuta 2016

Täällä ollaan taas


Maanantai. No, kai se taas käynnistyy tämäkin viikko.  Kävin töissä ja tulin kotiin, reisiläskit on vieläkin jäässä kotimatkasta.

Varasin pienimmälle synttärikemut HopLopista, siinä meni sekin neitsyys (minulta). Sovimme pienimmän kanssa, että nämä synttärit ovat sitten meidän synttärilahjamme hänelle, muuta ei tule. Sen verran suolainen hinta, mutta kun tuo on jo muutaman vuoden toivonut niin olkoon. Onneksi kummikahvit on sitten kotona. Pitäisi vielä soitella kummeille ja kysellä vähän aikatauluista. Hankalaa, kun ihmisillä on vuorotyö.. *köh*

Eipä tässä sen ihmeempiä kuulu, aion mennä sohvalle juomaan teetä ja neulomaan jonkin tv-sarjan kera. Jos sulaisi sen verran, että pääsee könyämään sänkyyn höyhenpeiton ja villahuopien alle.


Tämä on erään tuttavan työpaikalta (sairaalassa)

11 kommenttia:

 1. Oi, tuo pitäs ehdottomasti lähettää fb:n Kyltinarvostajiin :D ellei ole jo siellä...

  VastaaPoista
 2. :D :D :D
  Okei okei, mä olen hieman pimeä joten ensimmäiset minuutit meni kyltille nauramiseen mutta :D :D joo, se hoploppi lienee paikka jossa saa liikunnalisen puolen lisäksi myös kaiken muun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyltti on :) Just sanoin Marjaannalle oman ajatukseni siitä :P

   Hoploppi on jonkinlainen liikuntapuisto, hintaan sisältyy keskit ja mehut sekä jäätelöpallokakku(?). En ole ikuna jalallani moiseen paikkaan astunut, nyt lienee pakko.

   Poista
  2. Joo ne kiipeilytelineet sun muut pallomeret tiedän (koska kausikorttilainen :D ) mutta sitä en tiennyt kuinka paljon synttärihommeliin tulee talon puolelta ekstraa eli just noi kakut yms.
   Tunti ja 200,- vai onko enemmän?

   Poista
 3. Ihana kyltti, ei kyllä tekis mieli tuon jälkeen laskea. Josta tuli mieleeni, että meidän toinen pupu oli pissinyt tyhjälle lautaselleen. Vähän oli mennyt yli... Liekö protesti, kun ei ollut ruokaa vai mikä nyt vaivaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pupua. Meillä on vanhuskatilla nuha, se oikein kuorsaa kovaan ääneen ja eilen aivasteli.

   Kyltti on aika mainio, jostain syystä käsitän senkin kaksimielisesti.. *pun*

   Poista
  2. No tottahan se ekana tulee mieleen sisäänlaskemisesta ;-)

   Ja eihän sitä nyt vieraiden kanssa pelehditä, vain talon oman väen kanssa ja virka-aikaan!

   Poista
  3. Ai kauheeta teidän puheita.

   Poista
  4. No mutta Paimen, kyllähän sinä jo nyt tunnet Hiljaisten salien naiset :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)