torstai 21. tammikuuta 2016

Torstain toivotut

En nyt tiedä kuinka toivottu tämä kirjoitus on, mutta yritän keksiä jotain.

Olin töissä ja juttelin sekä asiakkaiden että työkaverien kanssa. Yhden uuden työkaverin kanssa pohdimme, miten kirjasto voisi auttaa pakolaisia mutta päädyimme siihen, että ehkä kaupunginkirjasto pystyy paremmin vastaamaan tähän haasteeseen. meillä voitaisiin keskittyä sitten johonkin muuhun.

Töiden jälkeen menin kampaajalle ja hän sanoi suunnitelleensa kiiltovärjäystä minulle. Se onnistuikin varsin hyvin ja juttelimme siinä kaikenlaista samalla. Oli oikein mukavaa, olen kovin iloinen, että löysin hänet uudestaan.

Sieltä päästyäni menin Itikseen hankkimaan ne kissan kynsisakset ja hakemaan yhden varauksen kirjastosta, jossa juttelin ex-työkaverin kanssa kaikenlaista kunnes mies ja pienin tulivat noutamaan minut, kuten olimme sopineet.

Kotona söin kasvis-metwursti-munakkaan ja jälkkärikahvin kanssa katselin Sherlockin loppuun Areenasta ja neuloin. Nyt taidan siirtyä hetkeksi sohvalle neulomaan, joten nähdään taas. Loppuun piisi, joka tuli radiosta istuessani kampaajalla.

4 kommenttia:

 1. Kyllä on toivottu postaus!
  Taas uusi naisten juttu eli mikä on kiiltovärjäys? Liukuvärjäyksen olisin tiennyt mutta tämä kiiltovärjäys koska mitä ilmeisemmin siihen ei kuulu se lakka mitä minä ajattelen, on uusinta uuutta ja koska mä olen hemmetin utelias niin mä haluan tietää. Nih.

  Meetumunakas. Hmm....sait ajatukseni jääkaapille ja pohdin että pitäisikö rustata sellainen, olkoonkin ettei mulla ole meetua mutta kalkkunaa löytyy ja se vois korvata meetun?

  Tästä yöstä taitaa tulla koko pakkaskauden kylmin vaikka ennusteet ei sitä puolla mutta äsken kun kävin nortilla, niin jopa sielu veti huuruun ja se on paljon se. Mittariin en ole viittinyt ees vilkaista koska se masentaa tälläista vaihtolämpöistä mutta toivotaan että viimeistään juhannuksena saamme nauttia siitä kun valkoinen talvi vaihtuu vihreään.

  Hyvää yötä kattiseni - näe kauniita unia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitlovärjäys on tällainen kevyt sävytys, joka lisää kiiltoa :)

   Mulla on lsäkit jäässä vieläkin, koska kävelin naapurinrouvan kanssa metrolle ja se kävelee hitaammin kuin mä :P

   Poista
  2. Tai voisihan se olla vaikka lyhennys sanasta läskisäkit...

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)