lauantai 7. kesäkuuta 2014

Vauhtia riittää

Olimme tänään, minä ja pojat, koko päivän Linnanmäellä. Torstaina fillaroituani kotiin ja niinollen aivan katkipoikki sain itseni melkein kiihdytettyä itkupotkuraivareihin siksi, että esikoinen ei halunnut lähteä minun ja pikkuveljien kanssa Lintsille. Ehdin hetken selvittää hänelle näkemystäni asiasta kunnes mies otti asian hoitaakseen ja hetken päästä ilmoitti esikoisen lähtevän ihan mielellään kanssamme.

Tänä aamuna heräsimme siis melkein-kukonlaulun aikaan ja löysimme itsemme huvipuistosta hieman avaamisajan jälkeen. Aloitimme päivän riennot Vekkulalla ja kahdella vuoristorata-ajelulla ja siten en enää muistakaan, missä järjestyksessä menimme. Joka tapauksessa iltapuolella neljännen kerran vuoristoradasta hypätessäni (vielä liikkuvasta vaunusta.. ai minäkö huono esimerkki?)  kompuroin ja vedin lipat ja nyt on vasen puoli suht kipeä, varsinkin varpaat.

Pienin vähän säikähti ja pidimme kahvitauon, jonka jälkeen aloimme hivuttautua kohti portteja. Loppujen lopuksi olimme kotona yhdeksän aikoihin, kun mies tuli hakemaan meidät metrolta. Popcorneja ja erilaisia arvonnasta voitettuja rojuja sekä karkkia löytyi kasseista.

Ollessani juuri sulkemassa luuriani eräässä vaiheessa olin ilokseni saanut s-postin, jota jo hieman osasin kaivatakin tsekattuani erästä kurssi-ilmoittautumista alkuviikosta. Näyttää pahasti siltä, että minusta(kin) tulee vihdoin kirjastonhoitaja sillä pääsin informaatiotutkimuksen aineopintokokonaisuuden verkkokurssille, joka järjestetään ensi syksyn ja kevään kuluessa. Täytyy sanoa, että olen tosi onnellinen. Toivon vain, että selviän siitä kunnialla.

Nyt lähden petiin oikomaan särkeviä koipiani. Allaoleva video siksi, että muistaisin maanantai-aamuna ostaa Katyn maaliskuiselle keikalle liput :P Hyvää yötä!


6 kommenttia:

 1. No huh, varsinaisia viihtyjiä olette! Tuo vaatii jo panostamista! :]
  Oliks hottei jarrupoikia vuoristoradassa? :p Osallistuitko taffel-pyörään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan joo varsinaisia huvipuistoihmisiä/maratoonareita :) Ollaan käyty esmes Disneyn puistot läpi melkein joka kesä moneen kertaan ja suurin osa Euroopankin huvipuistoista :P

   Ei osallistuttu Taffeliin, pojat yritti Dumleja ja keskimmäinen sanoi, että oli maailman kalleimmat Dumlet kun saivat vaivanpalkkaa yhdet :D

   En mä katellut jarrumiehiä.. paljoa. Illalla antoivat kyllä kovemmat kyydit ;)

   Poista
 2. Sä selviät siitä kunnialla! ja onnea jo etukäteen!

  Meillä oli aikanaan Kallion kirjastossa vahtimestari(harjoittelija tai sivarina tai jotain?)na poika, joka kesäisin oli lintsillä jarrumiehenä. Jokunen vitsi tuli niistä yhdessä väännettyä - ja heti seuraavana kesänä tietty tsekkaamaan!

  VastaaPoista
 3. Päivä huvipuistossa käy työstä ja ne jonotukset...argh.
  Nyt on pakko kysyä että oliko ne kirjallisuusopinnot (se jumalaton lukulista) valmistavia vai jotain muuta varten, minä kun nimittäin olen elänyt siinä uskossa että sä olet kirjastonhoitaja. Tosin Hiljaisten Salien hierarkia on mulle niin outo etten tiedä onko kirjastonhoitajillakin jonkinlainen dan - luokitus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli lähinnä lisäkoulutusta. Mä olen yo-merkonomi kirjastolinjalta virallisesti eli kirjastovirkailija, mutta olen suorittanut oto-opintoina yleisen ja kotimaisen kirjallisuuden peruskurssit sekä informaatiotutkimuksen peruskurssin ja nyt sitten on mahdollista, että musta tulee vihdoin kandi. Sitten voin hakea (jos haluan) kirjastonhoitajan ammattinimikkeellä olevia avoimia työpaikkoja, vaikka nyt jo teen niitä hommia osittain.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)