keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Kepeästi keskiviikkona

Tämä päivä on kulunut rattoisasti.

Ensin olin työpaikkalääkärissä niistä sisäilmaoireista, tulokset olivat vihdoin tulleet ja tarkastelimme niitä yhdessä. Lääkäri totesi, että en ole (edelleenkään) allerginen millekään, veriarvot olivat kunnossa ja keuhkokuvat puhtaat MUTTA pef-mittaustaulukko osoitti, että selkeästi puhallustulos huononi viikon loppupuolta kohti. Viikonloppupuhallukset kotona olivat hyvät eli ainakaan kotona ei ole mitään oireellistavaa. Tästä johtuen kerroin sitten sisäilmamittausten osoittamasta sädesieni-ilmiöstä mm. päivystyspaikkani naapuriluokassa ja lääkäri pyysi, että hoidan hänelle kopiot mittauksista ja hän laittaa ne ja lähetteen minua varten Allergiasairaalan keuhkoklinikalle kaiken varalta. Saavat nyt tutkia sitten yhdessä TTLn kanssa.

Työaika sujui muuten seurustellessa ihmisten kanssa. Oli koneongelmaa ja tulostusongelmaa ja sähköpostiongelmaa ja niin edelleen. Ihan normi kirjastohommia siis. Opintovapaalla oleva työkaveri tuli meille tulostamaan papereitaan, mutta tulostin ryppyili ja hän teki treffit toisen työkaverin kanssa, jonka koneelta voi tulostaa suoraan kopiokoneelle. (Meidänkin voi, mutta kerroksen kopiokone on parhaillaan rikki..) Ehdotin kuumia päiväkahveja kerman kera heille, se herätti suurta hilpeyttä (ai mikä keppikeskiviikko..)

Aloin myös raivata vihdoin työpöytää. Siinä on varmaan noin neljän vuoden ajalta erilaisia pinoja ja läjiä ja yhdessä työparin kanssa totesimme pölynehkäisyn kannalta olevan hyvä päästä eroon läjistä.

Keskimmäinen kävi itsenäisesti ystävänsä kanssa pizzalla juhlimassa ystävän syntymäpäivää. Jotenkin kotiin ilmestyi säkillinen irtokarkkeja. En ole syönyt niitä :P

Esikoinen menee perjantaina Santikseen MPK:n järjestämälle Lukiolaisten turvallisuuskurssille. Mielenkiintoista..

Nyt aion mennä taas Hannibalin seuraan. Toivottavasti ehdin hetken neuloa.


 

5 kommenttia:

 1. Hmm, huonoja ja hyviä uutisia siis. Hyviksi tulkitsen sen, että otetaan tosissaan ja tutkitaan edelleen!

  Syö niitä irtiksiä, ihminen ;-)

  VastaaPoista
 2. Hyvä ettei mitään ikävää löytynyt mutta toivon että ongelmat selviävät vaikkei testitulokset antaneetkaan mitään selkeää syytä.

  Kävin eilen paikallisessa kirjastossa tulostamassa s-postiin tulleita rakennuspiirustuksia koska siellä oli mahdollisuus skaalata ne A3:sen kokoisiksi mutta homma ei mennyt ihan putkeen.
  Nyt mulla on läjä A3:sia joista kenties saisi jonkinlaiset piirustukset jos ne liittäisi omiksi, noin kahdeksan neliön kartoiksi.
  Tästä johtuen mä en joutunut maksamaan niistä mitään ja meillä oli itseasiassa aika hauskaa kirjastotädin kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjastotätien kanssa on useinkin aika hauskaa ;-D

   Poista
  2. Kuten Marjaana jo sanoikin, kiin kirjaston tädit on kivoja ;)

   Itse asiassa parhaat kemut on aina olleet kirjastolaitsen kanssa. Tiedä sitten mistä johtuu :D

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)