torstai 29. marraskuuta 2018

Kaikenlaista sattuu ja tapahtuu

Onpahan ollut taas vauhdikas viikko.

Tiistaina oli viimeinen pilates tälle vuodelle ja se olikin aika rankka, klassista pilatesta. Tuli ihan hiki pintaan :PEilen olin ensin töissä ja sitten kävin syömässä ystäväni Mareetan kanssa ja siitä jatkoimme Tavastialle Tove Styrken keikalle. Jotenkin keikka jäi hiukan taka-alalle, sillä kuten ehkä olen kertonut, lähden M:n kanssa ensi viikolla Tukholmaan katsomaan Boy Georgea.

Saman matkan yhteydessä M oli kysynyt Göteborgissa tapaamaltamme Alexandralta tarvitaanko Alternative Literature Prize-tapahtumaan lisää työntekijöitä. Vastauksena Alexandra lähetti Mareetalle kutsun palkintoillalliselle ja pääsen mukaan avecina.

Siinä panikoidessamme Mareetta lähetti Alexandralle viestin, jossa tiedustelimme pukukoodia ja keikan jälkeen Alexandran vastauskin oli tullut. Se kuului suunnilleen niin, että älkää panikoiko ja ihan rennot juhlavaatteet riittää. Sanoin sitten Mareetalle, että entäs jos Vickan tai joku muu kuninkaallinenkin tulee sinne, mutta siinä vaiheessa Mareetta sulki korvansa :D

Tänään töiden jälkeen menin sitten ay-yhdistyksen kokoukseen ja tapasin joitain tuttuja sielläkin. Pääsin tai minut nakitettiin yhteen hommaan, onneksi saan siihen kaveriksi entisen työ-pikkuveljeni :)

Tässä vielä Tovelta yksi biisi. Hän siis on ollut Ruotsin Idolseissa joskus, tuli kolmanneksi. Mä jotenkin kyllä tykkään.


2 kommenttia:

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)