lauantai 2. joulukuuta 2017

Rauhallinen lauantai

Hieman parempi meno kuin eilen illalla. Sain nukuttua jonkun 11 tuntia, vaikka heräsinkin klo 7 siihen, että kello ei ollut soinut..

Olen lukenut kaksi kirjaa loppuun, toinen oli Silkkiäistoukka ja toinen oli se pienimmän Kiepaus. Nyt olen yhtä kirjaa vaille lukenut tämän vuoden tavoitteeni, joten taidan päästä plussan puolelle. Joulukuuta on vielä monen monta päivää aikaa lukea :)

Allaoleva kuva viittaa striimausvehkeen bugiin. Mies (ja minä vielä vähemmän) ei ymmärrä, miksi laitteet aina tekevät minulle kaikenlaisia kivoja juttuja. Nyt tuo uusi päivitys on aiheuttanut sen, että jos haluan katsoa jotain itselleni uutta sarjaa, niin saan katsottua ensimmäisen jakson (tai jopa useammankin) ja sitten yhtäkkiä vehje haluaakin näyttää kokoajan vain ensimmäistä jaksoa. Hiukan rasittavaa ja kyllästyttävää.

Taidevandaali / FB
No, menen nyt testaamaan mitä vehje haluaa tänään näyttää. Ehkä vielä joku vuosi saan villapaidankin valmiiksi.

Loppuun yksi niitä biisejä, joita tykkään tanssia (myös imurin kanssa) :P


12 kommenttia:

 1. Lukemistona Medusan ansa, kaupanpäälisenä pää näyttää Matt Damonin putoamassa jokeen, ampumassa jne. kiva efekti oikeastaan=) Tämä on ensimmäinen jonka luen, on nää kirjat vaan parempia, ehtii tajuta mitä tapahtuu ja miksi, joskin leffatkin ihan hiton hyviä. Arvostan vakoilutrillereitä kovin!
  Let's Dance!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole Medusoija lukenut, ekan leffan olen katsonut muutaman kerran koska siinä on Karl Urban pahiksena :P

   Lets!

   Poista
 2. Mites se noiden yksisarvisbiisi? Tippuuko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Että mikä biisi? Vissiin kaikki olen heiltä kuunnellut, tykkään kyllä vaikka en nyt saa päähäni, mitä kappaletta tarkoitat?

   Poista
  2. https://www.youtube.com/watch?v=7YAAyUFL1GQ
   - tosin en nyt ole ihan varma miksi se on mulle yksisarvisbiisi ;-)

   Poista
  3. Aa, laamat joo, tykkään :)

   Poista
 3. Ah, Taidevandaalilla on välillä tosi hauskoja päivityksiä :)

  Vehkeet on ärsyttäviä, kun ne ei toimi niinkuin pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vandaali on kyllä hyvä :)

   Mä aina sanon, et mulla on erilaiset energiakentät, kun mulla kuluu esmes enemmän hiiriä kuin muilla perheenjäsenillä :P

   Poista
 4. Mitä striimausvehjettä tarkoitat? Mikäli se liittyy mitenkään selaimiin joista suurin osa on siirtynyt tukemaan html5:ttä ja näin ollen eivät tue flashia ollenkaan, niin eräs hyvä vaihtoehto on Puffin jossa on flashplayer sisäänrakennettuna.

  Meillä katsos nauhoitetaan viittomakielen tunnit (myös viime vuonna) ja ne pitäisi näkyä mobiililaitteilla adobe connect'in kautta mutta eivät näy. Eivät edes adobe connect mobile'n kautta mutta Puffinin selaimella näkyy, se jopa aukaisee linkin suoraan kun esim. pöytäkoneella (Win10) jonne olen asentanut adobe connectin, täytyy ensin odotella että ohjelma ottaa yhteyttä ensin adoben serverille ja vasta sitten se alkaa latailemaan kulloistakin videotallennetta.

  En tiedä oliko tästä mitään hyötyä mutta hyvä jos sulla on ollut helpompaa ja en voi kuin nostaa lakkia tuolle sun lukemiselle - se on jotain uskomatonta!

  Muksaa sunnuntaita kattiseni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tuo oman it-guru hankkinut Vadelman, joka hoitaa serverin kanssa kaiken talon lämmityksen ynnä muuta mukavaa. Älä kysy enempää :)

   Adobe on jostain syvältä.

   Toisen kirjanpidon mukaan olisin lukenut jo sen 70 kirjaa, mutta toisen mukaan 69. En tiedä, kummassa on virhe :P

   Poista
  2. Vadelma?
   Hmm...tunnen kateutta sillä jos täällä haluaa tietää jotain lämmityksestä, niin perinteisesti kapula käteen ja soittamaan eikä yhteyden toisessa päässä kuuluvaa ääntä voi edes parhaalla mielikuvituksellakaan kuvailla vadelmaksi. Pikemminkin tukkirekan alle jääneeksi siaksi jolle on jostain syystä asennettu Mr. Pavarottin äänihuulet. Toisin sanoen syvää bassovinkumista jonka syntyperää olen koittanut selvittää ja tämänhetkisistä arvauksistani paras on järjettömän nortin polton ja aivan sakeen ylipainon muodostama kombinaatio. ääni joka sinun tulisi ehdottomasti kuulla koska se on varsin veret seisauttava ääni ja ensimmäisellä soittokerralla kun tiedustelin rikki menneen patteriventiilin tilalle uutta, olin pakotettu kakkaamaan housuuni pelkästä säihkähdyksestä.

   Poista
  3. Jep, uskon.

   Meillähän aiemmin postilaatikko ilmoitti sähköpostitse, jos oli haettavaa. Mies keksi sen vanhasta blondivitsistä. Harmillisesti Postin vaatimus laatikoiden siirtämisestä katkaisi tämän huvin, mutta roskis lähettää edelleen sähköpostin ennen kuin tyhjäyspäivä :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)