perjantai 1. joulukuuta 2017

V

Olen aivan sekaisin väsymyksestä. Eilen oli viimeinen pilates tälle vuodelle. Jos ei olisi ollut viimeinen, en olisi mennyt. Puolikuntoisuus väsyttää, enkä ainakaan töissä parane, eilenkin meni ääni loppujen lopuksi eikä tämä päivä ole sen parempi.

Illalla menin neljä kertaa nukkumaan. Neljästi siksi, että kissa leikki jollakin ja se piti käydä ottamassa pois. Neljännellä kerralla olin jo sen verran kypsä, että kastelin kissan kodinhoitohuoneen isossa lavuaarissa kunnolla. Hän ei tykännyt, mutta olipa sen jälkeen hiljaa. Toki aamulla heräsin kuudelta (tuntia ennen kellon soimista) vessaan enkä sitten enää saanut unen päästä kiinni.Tänään menin kampaajalle ja sen jälkeen lounastin miehen kanssa. Kävelimme räntäsateessa Prestoon, siellä  oli hyvä lounasbuffet. Mies meni töihinsä ja minä pienen Sokoskierroksen jälkeen ratikalla töihin, koska olin luvannut mennä rakentamaan lukunuotiota kirjastoon. Tosin työkaverit olivatkin sitten jo hoitaneet senkin ja istuin siellä sitten pari tuntia tyhjänpanttina surffaamassa. Saanpahan plussatunteja.

Metsää on kannettu sisään sen verran, että on varmasti aivan järkyttävä siivoaminen sunnuntaina. Harry Potter-kirjoista tuttu Hedwig-tunturipöllö oli saapunut kirjastoon.


Olin sopinut ystävien kanssa kahvitapaamisesta, joten lähdin sitten hyvissä ajoin sinne. Kävelimme KakkuGallerian Kakkubuffettiin ja juttelimme kaikenlaista ja oli oikein mukavaa. Söin kahdeksan kakkupalaa, ne ovat pieniä mutta niin hyviä. Suosikkini on mango-lime.

Keskimmäinen on yökoulussa, sentään oli hoitanut tiskikoneen kun muistutin siitä aamulla. Pienin kiukkuaa, koska ensi viikoksi pitää tehdä kirja-arvostelu ja hän on vasta puolivälissä kirjaa, josta aikoo jutun tehdä. Arvatkaa, kuinka monesti olen kehoittanut lukemaan? Niinpä.

Olen ihan helvetin väsynyt.
11 kommenttia:

 1. Viikonloppuna on hyvää aikaa lukea kirjaa (ja just vamaan tekeekin mieli just sitä tehdä...)

  Mikä kirja on kyseessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiepaus. Kirja-arvostelu pitää palauttaa 5.s päivä, tuo on vähän yli puolenvälin kirjassa. Piti olla suomalaisen kirjailijan teos, yli 100 sivua. Olen luvannut auttaa eli olen lukenut puoliväliin, suurin ongelma kirjassa on selektiivinen loogisuus juonessa, joka tökkii meitä kumpaakin. Luulin arvostelujen perusteella sen olevan oiva valinta.

   Poista
  2. Mulle (yllättäen)ihan outo teos. Vaikuttaa varsin vaiekata...koittakaahan selvitä hommasta <3

   Poista
  3. Juup, kyllä se tehtyä tulee. Harmittaa vain, että luulin kirjaa hauskemmaksi kuin se on :/

   Poista
 2. Väsymystä ilmassa...mutta olen takaisin blogistaniassa=) Selektiivinen loogisuus on p...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sain kirjan luettua, parani hiukan loppua kohti vaikkei kovin.

   Nyt vaan kun tuo lapsi saisi sen vielä luettua niin voisimme huomenna tehdä kirjoitushomman.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. Aijai, muistan miten ankeita ne kirja-arvostelut ja vastaavat oli... kun oli pakko valita annetuilla kriteereillä, ja aina oli mielenkiinto jossain ihan muualla. Ja kun valittavana oli Tove Jansson, niin juuri nimenomaan se niistä muumikirjoista, mitä meillä ei ollu omasta takaa.

  Toisaalta ainakin esikoinen sitä kautta löysi itselleen mieluista uutta luettavaa ja jonkun kirjailijan kanssa kävi kirjeenvaihtoakin hetken.

  Tää on jo muutenkin altista aikaa väsymykselle, ihan perusterveilläkin, joten nyt ei voi kun iloita siitä, että erinäisissä paikoissa on joulutauko ja että kevät on lähempänä edessä kuin takana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yleensä selvisin kirja-arvosteluista aika hyvin, mutta kyllähän niissä oli oma hommansa.

   Onneksi jo kolmen viikon päästä alkaa päivä pidentyä. Ja kuten eräs tuttava sanoi, niin seuraavan kuukauden päästä onkin jo helmikuu :D

   Poista
 4. Anteeksi kun liihotan paikalle vasta nyt, mutta on kaikenlaista hommaa. Tein vähän isomman karjalanpaistin ja nyt kun se on valmis, niin pitäisi varmaan luututa keittiön lattia kulalätäköistä. Kävin varmaan 459987 kertaa tuijottamassa uuninluukun lasista sisään, ihan kuin se muka olisi edesauttanut kypsymistä mutta oi kyllä! viiden tunnin (tarkalleen 4h 45min) hiljainen lämpö tekee lihasta jotain uskomattoman mureaa ja toivoin että jälkiruoaksi olisi ollut jokin noista KakkuGallerian tuotoksista ♥

  Yllättävän edulllisia muuten olivat, äkkiä ajatellen ja varsinkin teilläpäin, luulisi tuollaisten maksavan maltaita mutta kohtuurahallahan nuo lähtevät mukaan.

  Nyt et sitten riehu koko viikonloppuna, vaan komennat koko orkesterin passaamaan sua ja vietät hela weekendin sängyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitenhän se liha parasta onkin :)

   En riehu, luin jo kaksi kirjaa loppuun tänään ja nukuin jonkun 11 tuntia viime yönä.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)