perjantai 15. joulukuuta 2017

Lumisadetta katsellessa

Elämää konditionaalissa voisi olla myös mahdollinen otsikko. Pitäisi sitä ja pitäisi tätä.

Lähetin pienimmän kouluun yhdeksäksi ja menin takaisin nukkumaan. Heräsin puoli 11, kun veljeni soitti kyselläkseen pienimmän joululahjatoiveita. On muuten tosi hankalaa keksiä mitään, isommat saavat varmaan lähinnä lahjakortteja kummeilta.

Veli manasi lumisadetta, hänen oli ollut tarkoitus mennä käymään mökillä, mutta se suunnitelma ei nyt onnistukaan. Hän on ahkerasti aikoinaan ostanut eräät tuttavan tauluja ja muita teoksia ja niitä on kyselty keväälle taidenäyttelyyn. Tottakai nämä teokset ovat mökillä, koska veljen asuntoon ei enää mahdu ts. seinät ovat loppuneet kesken.

Joo, no eniveis.. Veli oli myös yllättäen (not) saanut sakot, tällä kertaa tosin ilmeisesti väärin perustein ja oli menossa Malmille tekemään valitusta asiasta.

Mun pitäisi nyt mennä imuroimaan edes alakerta ja siivoamaan keittiö, joka on ihan kamalassa kunnossa johtuen mm. mikroaaltouunin asennuksesta toissailtana. Siinäkin hommassa paljastui, että joku piuha on kärähtänyt ja mies aikoo vaihtaa sen nyt viikonloppuna, mikä tarkoittaa erinäisiä kertoja mikronnostoja edestakaisin. Tällä hetkellä leivänpaahdinta ei saa laittaa seinään, ettei sietä tule toimintasavut ulos.

Katselin aamun ratoksi vaihteeksi Chris Evansia. Eilen illalla katsoin jo toisen kerran The Losers-leffan, koska se on aika hauska ja nyt katsoin loppuun romanttisen komedian Playing it cool, joka oli vähän tylsä mutta ihan hupaisa. Yritin aloittaa vielä Puncturea, muta totesin etten nyt jaksa.

Illalla menen ensimmäistä kertaa näinä kahdeksana vuotena työpaikan pikkujoluihin, joita mm. työpari on ollut järjestämässä. Hän voihki eilen tarkistaessaan tulijoiden määrää (50), sillä ruokaa on tilattu sadalle :P Pitänee olla syömättä tänään.

Eilen aamulla kävin 12h paaston jälkeen verikokeessa kilpirauhasen tiimoilta. Lääkärin mukaan ei tarvitsisi paastota, mutta moni tuttu sanoo että olisi hyvä, joten paastosin sitten. Tilasin myös ajan ohutneulanäytteeseen ja sain sen ensi tiistaiksi. Nyt pohdin, menenkö töihin sitä ennen ollenkaan vai olisinko vain sairaana, aika on iltapäivällä ja siellä puudutetaan kaula eli en sen jälkeen kuitenkaan pääsisi takaisin töihin. Nytkin on miinuksia enemmän kuin virallisesti saisi olla.

No, mutta nyt lähden hommiin. Pidin jo hetken tanssituokion tämän biisin kera:11 kommenttia:

 1. Mulla on tuo saldohomma toisin päin kun on välillä vaikea mahduttaa kaikki 25 tuntiin viikossa.

  Mutta hei,nyt nautitaan viikonlopusta (ja sä pikkujouluista)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, niin tehdään!

   Mun miinukset tuli syyslomasta ja sit lääkärikäynnistä pienimmän kans (se keuhkokuume).

   Poista
 2. P.S. Sun paketti tuli - kiitos ihaNainen <3

  VastaaPoista
 3. Voi hyvä <3 Jos se itse lahja ei käy sulle, niin anna eteenpäin :)

  VastaaPoista
 4. Lahjat saa antaa lahjoina=)
  Kannatan paastoa ennen verikoetta, luulen että tulee oikeampi verenkuva. Jäin miettimään Pienimmän isojen joukkojen pelkoa... .
  Konditionaali tekee enemmän tuhoa kun keskiajan rutto;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienin on samallatavoin introvertti kuin vanhempansa eli ahdistuu, jos on liikaa ihmisiä.

   :D

   Poista
 5. https://www.youtube.com/watch?v=QC-ugh6n6Bg
  Miten voi olla ihminen suomessa joka ei ole koskaan kuullut yhtään Sannin biisiä? Emma-gaalassa veti hienosti Vesalan kanssa, telkusta on tullut parikin ruisrookin keikkaa ja radiossa soinut kolme vuotta luultavasti vähintään kerran päivässä. Aukko sivistyksessä;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johtunee siitä, etten ole vuosiin kuunnellutradiota. En myöskään pyri aktiivisesti kuuntelemaan Suomi-poppia tms, ihan siksi etten pidä näistä nenäänlaulavista vinkuvista typyköistä. Vesalan tiedän siksi, että mulla on yksi PMMPn biisi luurissa soittolistalla (Lautturi) ja entinen työkaveri kiersi kesän keikoilla niiden basisitina. Muuten en juuri nyky-Suomipopista välistä.

   Poista
  2. En valitettavasti jaksanut kuunnella tuotakaan kuin ekaan kertosäkeeseen asti, sori :P Pysyn mielelläni tässä aukossa.

   Poista
 6. Toivottavasti pikkujoulut olivat mukavat ja ruoka oli hyvää, sun olisi ehkä pitänyt tehdä saksattaret ja kauhaista tarjottavat pöydältä käsilaukkuun (tai jopa kahteen!) koska bileissä on yleensä sen verran hyvät safkat ja eritoten pikkusuolaiset että niitä on mukava syödä jonkun hyvän leffan parissa.

  Sairastamiselle jees, paastoamisesta en tiedä koska mulle on useampi lekuri sanonut ettei sillä ole mitään merkitystä mutta mene ja tiedä.

  Mukavaa lauantaita ja jos tänään onni potkaisee - en muuten ole tarkastanut vielä EJP:kaan - niin varaudu (ainakin) kuukauden turneeseen mitä oudoimmissa paikoissa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä niin paljon jouluruokaa hingu :D

   *odottelee* Joko pitää ruveta virittämään tanssimusaa?

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)