lauantai 16. joulukuuta 2017

Kossuglögiä

Niin, sitäkin olisi saanut glögiin. En ottanut. Sen sijaan lokkeilin pöytänaapureiden punkkupulloilla sen verran, että sain ehkä kokonaisuudessaan pari pientä lasillista nautittua kinkun ja laatikoiden kyytipoikana.

Ylipäänsä pikkujoulut olivat ihan mukavat, ruoka oli hyvää ja musiikkikin toimi, koska sen tarjosivat osallistujat itse. Paitsi Tiernapojat, jotka kävivät meitä ilahduttamassa heti alkuun kauniilla laulullaan. Lahjatkin jaettiin rokkipukin (esimieheni) ja kahden tontuntampion (toiset esimiehet) toimesta. Kovasti toivoin saavani suklaata, mutta vetäisinkin korista tällaisen. Olen hieman pettynyt (lapsellisesti).

No, tiedän mitä annan veljelleni kun hän tulee tuomaan pienimmän lahjan. Meillä ei ole noille mitään käyttöä enkä halua täyttää kaappeja turhilla tavaroilla.

Tuon ylläolevan kuvan oli kaveri löytänyt netin syövereistä. Käännös kohdillaan :P

Tässä vielä jouluruno. Kuten esittäjän runokokoelma "Kauheimmat runot" myös, aivan helmi :P

Taidan mennä lauantain kunniaksi sohvalle tuijottamaan ruutua ja neulomaan. Jos saisin hihan tänään valmiiksi, voisin siirtyä seuraavaan neulottavaan :P Simon's cat on asian ytimessä :P


Fanikuva ryökäleestä, jonka jouduin illalla kahteen kertaan viemään hanan alle, kun tuo yritti mm. kiivetä peikonlehteen.

8 kommenttia:

 1. No mutta hyvä purkinavaaja, peikonlehtihän ON olemassa vain ja ainoastaan kiipeämistä ja kaikenkarvaista viihtymistä varten ;-)

  VastaaPoista
 2. No mutta, palvelija, sunhan kuuluu tuoda kissalle kaikenlaisia kasveja ja kukkia virikkeeksi.

  Meillä kissat pissii kukkapurkkiin heti, jos siihen vaan jollain tavalla mullan päälle saa pyllynsä aseteltua.

  Kaunis kissa, lisää kuvia, kiitos, jos saan pyytää. :D

  Nuo lusikat ovat kelpo välineitä nenän kaivamiseen ja sen perään voi klöntin vipata kanssaeläjän otsaan. ;DDD
  (En tiedä mihin käyttöön nuo oikeasti ovat.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat on :)

   Ne on sellaisia alkupalalusikoita eli joku pieni ripellys asetellaan siihen. Ihan turhia meille :P

   Poista
 3. Sun kannattaa pitää ne lusikat niin voit siippasi ja tuttavien kanssa leikkiä Taste:a :D
  Viisi naapuria vääntää hiki otsalla ruokaa ja te nautitte antimia lusikoista ja kuten Taste:en kuuluu, rienaatte järkyttävällä tavalla vaivalla väännettyjä herkkuja ja luonnollisesti surkeimman safkan tehnyt naapuri lentää mäjelle ja näin jatketaan niin kauan kunnes vain yksi on jäljellä. Hän ei suinkaan voita kilpailua, vaan joutuu tiskaamaan kaikki tiskit ja siivoamaan keittiön. Vasta sitten hänet heitetään kartanolle :D

  Siriukselle ei saa olla paha koska se vain tutkii tulevia lasketumisalustoja. Jahka hällä on ne siivet selässä niin sittenpäs näet ja sitäpaitsi sä joudut juoksemaan Siriuksen perässä sellainen ikkuanpesuihin/kukkien kostutteluun tarkoitettu puh puh - pullo kädessä koska hääp saattaa peikonlehdellä ja muissa raakuissa istuessaan päästellä pienimuotoisia tulenhenkäyksiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uhhuh, kauhea ajatus tuo ohjelma.

   Mä olen todennut suihkupullon hyödyttömäksi. Hana toimii paremmin :)

   Poista
 4. Nisteillä voisi olla käyttöä noille lusikoille;DD pollen kokkaamiseen. Maailma täys kaikenlaista turhaa roinaa.
  Sirius poseeraa hienosti<3

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)