tiistai 5. joulukuuta 2017

Käpälät piparitaikinassa

Olen juuri menossa tekemään piparitaikinaa, että pääsemme huomenna leipomaan perinteiseen tapaan nuo tähän vuodenaikaan kuuluvat herkut.

Tänään töissä oli yksikkökokous, jossa saimme Suomi100-suklaakonvehteja ja porkkanatäytteisiä karjalanpiirakoita (joita en ole ehkä koskaan syönyt). Keskustelimme Kaupungin ensi vuoden meitä koskevasta strategiasta ja kaikenlaisesta muusta mukavasta. Ehdin myös käydä jopa syömässä evääni ja työparikin ehti, vaikka hänellä olikin kaksi kokousta päällekkäin, ennen kuin minun piti lähteä tutkimuksiin.

Valitin työpaikkalääkärille pari viikkoa sitten siitä, kuinka haluan kilpirauhasarvoni tutkittavaksi ja sain lähetteen kilpirauhasen ultraäänitutkimukseen, jonne siis tänään menin. Kuvauksen teki vanha setälääkäri, joka ei turhia puhellut. Sanoi vain, että kyllä on kilpirauhanen suurentunut ja siinä on kyhmyjä, jotka eivät näytä pahalaatuisilta, mutta ohutneulanäyte voisi olla paikallaan. Ensi viikolla työpaikkalääkäri soittelee tutkailtuaan kuvat tarkemmin.

Olen tyytyväinen, että vihdoinkin tämä (maahanmuuttaja)lääkäri on ehkä ensimmäinen, joka oikeasti kuunteli minua tässä asiassa. Aiempi lääkäri laittoi vain verikokeeseen muutama vuosi sitten ja sanoi tuloksista, että ne ovat rajoilla jättäen hoitosuunnitelman teon siihen.

Allaskatti
 Nyt piparitaikinan kimppuun ja sen jälkeen lupasin pienimmälle, että katsomme Sharknadon. Varsin rattoisa ilta siis tiedossa. Esikoinenkin pääsi yhdeksi yöksi kotiin :P


8 kommenttia:

 1. Fingerporit ne vain toimii;DD
  Allaskatti!!?? Tyllääkö Sirius lotrata vedellä vai onko tuo allas vain sen muotoinen jotta mukava paikka lojua... Hitto ko ei saa ottaa eläintä tähän, kissan kanssa olisi luontevampaa höpistä itsekseen ääneen;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkää lotrata niin kauan, että on litimärkä :)

   Voit sä höpistä muutenkin ;)

   Poista
 2. Sarjis herätti kieroutuneissa aivoissani suurta hilpeyttä koska minulla on luja halu uskoa että sarjakuvan viimeinen "minä sulle karvasta..." - kommentti tuli suoraan sydämestä.

  Allaskatista ja viittaan tässä Sue'n kommenttiin...niin onko tuo teidän uusi kissa? Sirius? Mitä tapahtui sille edelliselle...Sysikö se nimi oli? Hitto tätä muistia koska nyt jostain hiipii mieleen että jotain juttua oli taannoin, siis ennen tätä pidempää poissaoloani mutta äh, en mä muista.

  Rauhallista ja mukavaa itsenäisyyspäivää kummiskin - ottakaahan lungisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sysi lähti paremmille hiirestysmaille 20-vuotiaana viime keväänä. Nukkui pois mun sylissä. Nyt meillä on tuo 5-kuinen neitiryökäle, joka on kyllä aika mainio pakkaus. Haimme hänet Myllykoskelta lokakuussa.

   Fingerporit on välillä sellaisia, että menee päivä kun yrittää saada viestistä selvää :)

   Poista
  2. No niin, oli mulla sitten joku aavistus mutta kun tämä muisti on mitä on.
   Kaunis on tämä Siriuskin, klikkasin kuvaa suuremmaksi ja silmät suorastaan leiskuivat joten hänestä kasvaa eloisa katti (tai sitten egyptiläis/faarao - tyylinen katti joka pompottaa koko orkesteria :D)

   Poista
  3. Juu, kaunis on Siriuskin :) Kuvia löytyy lokakuulta alkaen jonkin verran. Neidillä on hiukan valkoista vatsapuolella.

   Poista
 3. Hassu kissa <3

  Meillä syödään etkoilta ylijääneitä torttuja tänään : hyvää itsenäisyyspäivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin! Meillä ei ole vielä torttu suuhun löytänyt :P

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)