tiistai 19. syyskuuta 2017

Fiiliksiä

Ensinnäkin ärsyttää nyt luvun alla oleva kirja tai sen mies-päähenkilö. Olisin varmasti jo heittänyt jollain, jos olisi sellainen tyyppi täällä kotona. Aargh. Samassa kirjassa tosin ärsyttää myös muutama muukin asia, esimerkiksi murre ja ekan kilarin aiheuttanut sana 'devari', joka on ilmeisesti synonyymi dvd:lle (tämä ilmeni asiayhteydestä). No, jatkan taas aamulla metrossa opuksen parissa. Se on tarpeeksi lyhyt aika :P

Toisekseen tänään tuli hyvä mieli, kun autoin vanhempaa naisasiakasta maksamaan tabletillaan laskun ja hän halasi kiitokseksi. Autoin häntä myös anomaan henkilökorttia poliisilaitoksen verkkolomakkeiden kautta. Oli kivaa, lisäksi opin itsekin joitain asioita, mm.tunnusluku-appsin käyttöä.

Kolmanneksi oli mukava jumppa tänään Kallion urheilutalolla, sellainen tanssillinen ja hiestävä, ja juttelin parin mukavan naisen kanssa tunnin jälkeen. Meillä kaikilla on piakkoin umpeutuva sarjalippu :P

Neljänneksi kävin eilen uimassa, vaikka ei ihan hirveästi innostanut aamuvarhaisella lähteä, mutta aina se kannattaa. Vähän harmitti, kun en mennyt kylmäaltaaseen, vaikka olisin voinut. Siitä oli reunat laastattu uudestaan ja ne olivat vielä kosteat niin en uskaltanut.

Pienimmällä oli tänään koululääkärin tarkastus ja se meni oikein kivasti. Olin valmiiksi pelännyt, että sanovat jotain lapsen painosta, mutta (nais)lääkäri totesi vain, että käyrät näyttävät tältä ja kommentoin vain, että samalta näyttivät isoveljien käyrät aikoinaan, kunnes tuli kasvupyrähdys yläasteella. Nythän noita ei suunnilleen ohuen koivun takaa erota.

Illan neulomishetki Westerosissa odottaa. Olen jo neljännessä kaudessa, vaikka en olekaan ihan hirveä fani. Edelleen pidän kirjaversiosta enemmän, ihan siksikin että minusta kaikkea ei tarvitse näyttää (esim. kidutus).
6 kommenttia:

 1. devari on ihan selvästi diiva stevari;DD
  Onpa provokatiivinen kirja?? Kalliosta tuli mieleen että katsoin Pussikaljaelokuvan eilen, kolmanteen kertaan. Kallio on hieona seutua, siellä tulee oltua aina stadin retkillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole nähnyt enkä lukenut, mutta osiin kuvauksiin Hesarilla. Ilmeisesti saivat rajattua pois :P

   Poista
  2. Olen elänyt ja muutenjin nähnyt kolmatta linjaa livenä eli kallio on tuttu, myös negatiiviselta puolelta

   Poista
  3. Kalliossa kyllä näkee koko elämän kirjon sekä yhteiskunnan läpileikkauksen hyvässä ja pahassa.

   Poista
 2. Tuo painoasia on nykyään kyllä niin hankala, pitäis osata olla hienovarainen tai mieluusti ei kommentoida ollenkaan, mutta ovat niin niisä käyrissä kiinni.

  Meillä kuopuksen kehotettiin syömään enemmän ja annettiin lupa herkutellakin - miks mua ei koskaan tällei ohjeisteta, häh?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä :) Joo, onneksi lääkäri ei sanonut varsinaisesti mitään asiasta. Sen sijaan viime talven terveystarkastuksen jälkeen lapsi toi kotiin lapun, jossa terkkari sanoi jotain painosta ja kysyi, et pitääkö tehdä sille jotain ja mä sanoin, että ei koska se häviää kyllä kun venyt pituutta. Jos olisi ensimmäinen tai ainoa lapsi, niin olisin varmasti aika hukassa.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)