perjantai 15. syyskuuta 2017

Hahtuva

Kyllästyin tukkaan ja pikaetsinnän tuloksena löysin työpaikan vierestä kampaamon, jonne sain ajan vähän ennen neljää. Leikkaus oli ok ja muutenkin kampaaja oli oikein mukava vanhempi täti, mutta hän föönasi tukan pystyyn niin, että näytin aivan kukkineelta voikukalta kotimatkalla. Ei se mitään, huvitti vain. Kotona pesin tukasta kaikki vahat pois ja heti on parempi. En ottanut kuvaa :P

Aamulla metrossa vastapäätä istuva mieshenkilö, jonka olen nähnyt eri aikoina eri kirjastoissa työskennellessäni, kysyi mistä olen hankkinut sormukseni. Sen hymiö-sormuksen.. Hän arveli ehkä hankkivansa vaimolle sellaisen. Ja tämä mies on siis ihan kiva ihminen, hänen lempinimensä on 'Oopperalaulaja' vaikka en yhtään tiedä onko hän oikeasti laulaja. (Hän on yksi niistä asiakkaista, jonka tuntee puoli kaupunkia. Niitä on muutama.)

Eilisaamuna parvekelasiasentaja tuli laittamaan viimeiset osat paikoilleen aj nyt parveke on aika mukava. Sen sijaan metrossa oli tunnelmaa. Pääsin seisomapaikalle ihan Kontulasta saakka. No kosahtihan se Espoon metrotesti sitten iltapäivästä, saa nähdä milloin se saadaan oikeasti kulkemaan. Proleputki.

Kävin eilen töiden jälkeen pilateksessa, se auttoi kyllä jonkin verran. Tosin nyt on oikea olkavarsi niin kipeä, etten saa oikein mitään tehtyä. Itse asiassa kipu säteilee olkanivelestä saakka ranteeseen. Olen ajatellut ehkä meneväni ensi viikolla työterveyteen vinkumaan fysioterapiaa, varpaiden nivelrikkokin on aiheuttanut jalkoihin väärää asentoa ja siksi nekin jumittavat.

Menemme huomenna pienimmän ja ystäväni kanssa katsomaan Hämistä, meille se on toinen kerta mutta ystävälle ensimmäinen. Pääsen korkkaamaan ensimmäiset voittoliput :P

6 kommenttia:

 1. Voikukkakukkii-kampaus!! :D Katsoin juuri mad max fury road, suosittelen jos et ole nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) Ja se on listalla, ollut jo jonkin aikaa :P

   Poista
 2. Heh, I feel you... mulle joskus aikanaan vieraat kampaajat aina laittoi tukan sen näköiseksi, että olin ihan itselleni vieras. Nykyinen onneksi tuntee mut eikä föönaa eikä sliippaa liikaa/väärin.

  Voi voikukka ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh. Ehkä käyn vaan edelleen sillä yhdellä, jolla olen käynyt jo muutaman vuoden. Se 'paras' on edelleen sairaslomalla :/

   Poista
  2. Ja eiks sulta kadonnutkin yksi kampaaja? Huono tuuri, todella (siis ei pelkästään sulla, vaan näillä kampaajilla myös)

   Poista
  3. Juu. On ollut nyt pari-kolme vuotta kadoksissa eikä mitään johtolankoja. Kai sen on joku vaan niitannut, mutta on se aika tyrmistyttävää ajatella sitä. Keskellä päivää Helsingin keskustassa eikä mitään vihjeitä.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)