keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Iltaa

Meillä on saavutettu yksi rajapyykki eli pienin kävi yksinään jousiammunnassa. Tosin mies saatteli sen metrolla oikealle pysäkille, mutta siitä meni yksin ja tuli takaisin kotiin yksin, mies haki metrolta täällä päässä. Nämä keskiviikon junnuharkat alkavat niin aikaisin, että miehen on vaikea ehtiä kotiin ennen kuin pitää lähteä ja minä olen aina illassa keskiviikkoisin.

Esikoisella on perjantaina Ohi on-bileet, vaikka vielä on saksa ensi maanantaina edessä. Menköön nyt, tähän asti onkin istunut kiltisti kotona :)

Isovarpaissa on jäykistyvän nivelen vuoksi särkyä, pitänee sekin mainita työterveydessä sitten kun sinne vihdoin pääsen. Onneksi huomenna on pilates, jos vain jaksan mennä.

Perjantaina menen kampaajalle leikkauttamaan tukan, se on jo häiritsevän pitkä.


6 kommenttia:

 1. Kissa Puss, Cat Kiss, noita rutisee T- sus' =) Aina valmiina.

  VastaaPoista
 2. Minkäs ikäinen pienin nyt on? Hyvähän se on nuorena oppia itsenäiseksi, tuolleen saattelemalla ja vähitellen nimenomaan. Muistan, miten mun äiti jätti mut yksin selviään monenlaisesta, ja sitten kehua retosteli toisille, kuinka oon omatoiminen... ja mie olisin niin kaivannu jotakuta rinnalle.

  Miksi varvas jäykistyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienin on 11. Moni pienempikin kulkee yksin kyllä, mutta mä olen aina halunnut, ettei noiden tarttis niin aikaisin alkaa pärjätä yksin. Just kun itse oli pakko.

   Isovarpaassa on nivelrikko, ns. jäykistyvän isovarpaan oireyhtymä. Ihan itse diagnosoin pari vuotta sitten, kun alkoi vaivaamaan ja nyt pelkään, että sekin on innostunut näistä sisäilmaongelmista.

   Poista
 3. Pitkätukkainen blondi ;-)

  Meillä kans Ohi on bileet suunnitteilla!!!

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)