maanantai 20. maaliskuuta 2017

Arki

Pääsin tänään esikoisen kyydillä melkein töihin asti eli pyydystin ratikan Käpylästä, kun yo-kokelas vei Maol:in kaavat ja laskukoneensa koululle tarkistettavaksi.

Töissä sujuikin rattoisasti, nyt kun yksi kiva työkaveri on palannut pitkältä sairaslomalta takaisin. Ehdin myöskin tsekata uuden lehtivälityksen kautta tulevat tilaukset, jotka olivat aivan outoja. Ehkä ne vielä tänä vuonna korjaantuvat. Tosin heidän varsinaisella lehtiohjelmalla voi heittää vesilintua, mutta kai sitä kautta edes reklamaatiot menee läpi.

Lähtiessäni töistä satoi jotain valkoista vaakasuoraan, joten soitin miehen hakemaan mut metrolta ja tulihan tuo. Kotona katselin yhden osan 'Mullan alla'-sarjasta, johon olen aika tykästynyt. En ehtinyt sitä katsoa aikoinaan sen tullessa 'suorana'.

Huomenna on päivä uus.. Päivän biisinä yksi kaikkien aikojen parhaita suomenkielisiä käännöksiä.


4 kommenttia:

 1. Tällasilla tärkeillä daameilla on hyvä olla omat kuskit ;-)

  Mun kuski toi mut tänään töihin samalla kun jätti myös laskimensa ja MAOLin tarkastettavaksi. Sama on tehtävä torstaina perjantain kemiaa varten. On se tarkkaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :)

   Musta tuo tarkastaminen on ihan kummallista, varmaan joku jäänne jostain ammoislta ajoilta. En ymmärrä miksi ne tarkistetaan, kun ne kaavathan on jo siinä kirjassa! Mutta mä olenkin blondi.

   Poista
  2. Blondeilla on jännempää ;-)

   Nimim. Brunette

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)