torstai 2. helmikuuta 2017

Sairastupailua

Terve taas. Tai olisinpa terve, tosiaan.

Tiistaina kävin esimiehen juttusilla Vatun vuoksi (eli Varhaisen Tuen malli), on ollut 5-10 poissaoloa 12kk:n aikana ja päädyimme yhteisymmärrykseen poissaolojen syystä eli sisäilmaongelmat. Tiistaina juttelin myös erään työkaverin kansa tämän huoneessa vajaan tunnin ja nenä meni aivan tukkoon ja silmät kutisivat. Tämä työkaveri sanoi, että hänellä on joitain oireita mutta kun siinä siivessä on paljon tehty, niin hän ei jaksa oikein valittaa.

Lähdin kotiin työpäivän päätteeksi ja sitten kotona tulikin aika huono olo, alilämpöä ja hurja päänsärky. Sama jatkui aamulla, joten soitin työparille etten pysty tulemaan töihin (tosi hankala päivä olla pois..).  Olin poissa tänäänkin, koska oli edelleen huonohko olo.

En ole tehnyt varsinaisesti mitään, olen katsellut telkkaria ja neulonut. Opettelin juuri tekemään pitsikukkia suljettuun neuleeseen ja nyt menen koettamaan niitä varsinaiseen tekeleeseen. Saa nähdä kuinka käy. 

Huomenna onkin jo perjantai ja lauantaina vietämme nuorimmaisen 11-vuotissynttäreitä pari päivää etuajassa eli huominen menee siivotessa ja leipoessa.

Mutta nyt.. pitsikukkia! Niin ja Viikingit, kohta on ensimmäinen kausi katsottu :D


6 kommenttia:

 1. Onpas söpöt kukkaset. Mie vasta opettelen lisäämään silmukoita. Nyt kun olen 30 vuotta harjoitellut sileää neuletta (eikä se ole kovin sileää vieläkään)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etukäteen ajattelin, etten mitenkään ymmärrä miten nuo tehdään, mutta sepä olikin yksinkertaisempaa kuin olisin voinut ikinä ajatella.

   Onnea kehittymiseen :)

   Poista
 2. Voi ei, teillä jo täytetään ;-)

  Parempaa vointia sulle ja onnea sankarille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virallinen päivä olisi ensi keskiviikkona, mutta pidetään nyt jo :) Kiitos.

   Vähän pelkään, miten pärjään.. Viime vuonna pienimmän synttärikahvit olivat viimeinen kerta, kun näin äidin elossa.

   Poista
  2. Voi ei, apua... olet ajatuksissani ♥

   Mulla muuten tuo VaTu käytiin jo ties milloin. Siitä mennee tieto taas suoraan työterveyteen, eikös?

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)