lauantai 28. tammikuuta 2017

Kaikki loppuu aikanaan

Loppui se tämäkin viikko jo eilen töiden osalta. Oli oikeasti jotenkin raskasta taas.

Esikoinen lähti keskiviikkona sinne jonnekin ja tuli paluupostissa takaisin torstaina ip, kuulemma kuntotesti meni puihin koska ei ollut nukkunut eikä syönyt. Oli aika harmissaan, mutta illalla sanoi jo ettei oikeastaan enää harmittanut. Ehkä oli tullut siihen tulokseen, ettei se ehkä ollut hänelle Se Juttu sitten kuitenkaan. Ainahan voi hakea myöhemmin muihin hommiin peruskoulutuksen jälkeen.

Itse kävin torstaina esittelemässä korvaa työterveydessä, hoitaja ei löytänyt sieltä mitään. Yhtään mitään, ei vaikkua eikä hilseilevää ihoa tms. Hän kysyi ilmastoinnista ja tajusin siinä selittäessäni, että istun aina oikea korva lähempänä ilmastointia. (Blondi kun olen.) Sain ohjeeksi laittaa öljypohjaista suihketta ja on se nyt auttanut jo jonkin verran, mutta tänäänkin oli pakko laittaa jo aamullakin kutinan vuoksi lisää sitä. Kaipa se tästä.

Torstaina olisi ollut myös pilates, mutta päivän mittaan iski niin järisyttävä migreeni, etten pystynyt menemään sinne. Hyvä, kun kotiin selviydyin. Menin nukkumaan ennen yhdeksää ja aamulla loikoilin vielä tunnin, kun olin lähettänyt pienimmän kouluun ja ennenkuin piti itse nousta.

Olin perjantaina töissä viisi tuntia ja olikin ihan kiva juttu, kun ei ollut 'pakko'. Pääsin lähtemään neljän jälkeen ja suuntasin elokuviin kahden ystävän kanssa, joista toisella oli syntymäpäivä, ja katselimme Lalaland-elokuvan. Se oli minusta oikein hyvä ja tykkäsin näyttelijöistä (taisin hiukan ihastua Ryan Goslingiin..). Tarina oli tavallaan kevyt rakkaustarina, mutta myös syvempi teema erilaisista valinnoista löytyi. Musikaaliksikin sitä on sanottu, mutta musiikkia on minusta jopa vähemmän kuin monessa muussa elokuvassa (esim. Sing).

Söin eilen hiukan testimielessä ensi kertaa viikkoon vehnäjauhoihin leivottua mustikkapiirakkaa ja voi, kun tuli vatsa kipeäksi. Nukuin aika huonosti ja vielä aamulla oli kumma olo vatsassa.

Tänään olen katsonut pienimmän kanssa parikin leffaa (mm. Karate kid'in..) ja neulonut. Sitä ennen imuroin kämpän ja pesin koneellisen pyykkiä. Nyt voisin mennä takaisin sohvalle neulomaan ja katsomaan jotain.

 
ETA vaihdoin videon, koska se aiempi oli poistettu juutuupista..

2 kommenttia:

 1. Joo, oon kuullu että on vaan "muotia" tai jonkinlaista hörhöilyä se vehnän välttely, mutta kyllä siihen maha reagoi. Itse syön sitä vähän esim. ruskeakastikkeessa tai kalapuikoissa, että altistan koko ajan mahaani sille, mutta kyllä isompi vehnäsatsi heti tuntuu. Niinkuin nyt reilu viikko sitten laskiaispulla. Nam.

  Jännää jos se sun korvankutina johtuu ilmastoinnista... toivottavasti helpottaa, on se niin pirullista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin yritän syödä pieniä määriä, ettei olisi niin tuskaa jos jossain kastikkeess atms on vehnää, mutta nyt ihan testimielessä plus karppaamisen takia olen ollut ilman.

   Ilmastoinnista mulla vissiin johtuu nämä kaikki sisäilma-oireet, joten siihen sopii tietysti tuokin. Kutiaa vieläkin, mutta ei niin pahasti kuin aikaisemmin.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)